Saakuru Protocol і Orochi Network: революція в блокчейн-оракулах

Saakuru Protocol і Orochi Network: революція в блокчейн-оракулах

Saakuru Protocol та Orochi Network об`єднують зусилля, щоб підняти рівень блокчейн оракулів.

Saakuru Labs і Orochi Network представили захоплюючу співпрацю, спрямовану на революцію в блокчейн-сфері. Приєднавшись, ці два лідера галузі планують покращити Saakuru Protocol за допомогою передових оракульних послуг, наданих Orochi Network.

Saakuru Protocol – 🫂 відкрийте потенціал #Web3 – від Saakuru Labs) May 11, 2024

Saakuru Protocol допомагає розробникам високоякісними оракульними послугами

Партнерство між Saakuru Labs та Orochi Network призначене збільшити функціональність та можливості Saakuru Protocol. Співпраця надасть розробникам безперешкодний доступ до високоякісних оракульних послуг. Ця інтеграція є значним кроком у спрощенні та збагаченні досвіду розробки веб-сервісів на основі Web3. Вона допоможе надати розробникам можливість створювати динамічні та надійні блокчейн-додатки.

Оракульні послуги відіграють важливу роль в блокчейн-екосистемах, дозволяючи смарт-контрактам взаємодіяти з реальними даними. Спеціалізовані оракульні послуги Orochi Network, відомі як Orocle, надають децентралізовані та безпечні рішення для доступу та використання точних даних. Інтегруючи оракульні послуги Orochi Network з Saakuru Protocol, розробники тепер можуть створювати додатки, які використовують реальний часовий інформаційний тригер для транзакцій та виконання умов контракту.

Saakuru Protocol, відомий своїм спрямуванням на споживачів та відсутністю транзакційних комісій, разом із Suit Saakuru Developer, надають розробникам неперевершені інструменти для роботи на блокчейні. Це стратегічне партнерство подальше зміцнює зобов`язання Saakuru Labs до інновацій та місії перетворення галузі блокчейн-ігор. Розблокування потенціалу оракл-сервісу Orochi

Оракль-сервіс Orochi Network має ключові функції, такі як децентралізація, масштабованість та ефективність, забезпечуючи цілісність та надійність даних, які використовуються DApps. З децентралізованою мережею вузлів Orocle знищує ризики, пов`язані з централізованими оракулами, надаючи DApps точні та перевірені дані, необхідні для їх роботи.

З підвищенням попиту на децентралізовані рішення для гри, Saakuru та Orochi добре позиціоновані для задоволення цієї ростучої потреби. Об`єднавши свій досвід та ресурси, вони прагнуть розширити межі інновацій в галузі блокчейну та пропонувати проривні рішення, що надають розробникам владу.

Saakuru Labs надає запрошення спільноті розробників та фанатам блокчейну дослідити можливості, розкриті цим стратегічним партнерством. Разом Saakuru Protocol та Orochi Network формують майбутнє технології блокчейну, відкриваючи шлях до більш децентралізованого, ефективного та безпечного цифрового ландшафту.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть