Новітні кроки у екосистемі Cardano

Новітні кроки у екосистемі Cardano

Від Ядра Технологій до Освіти: Розгортання Найновіших Захоплюючих Покроков у Екосистемі Cardano

Організація Input Output недавно випустила щотижневе оновлення розвитку для блокчейну Cardano, розкриваючи значний прогрес у різних сферах, включаючи ядро технології, рішення масштабування, управління та освіту.

Це оновлення надає уявлення про неперервні зусилля по вдосконаленню можливостей мережі Cardano та забезпеченню її стійкого зростання в все більш конкурентному секторі блокчейну.

У сфері ядра технології команда продуктивності і відстеження завершила аналіз бенчмарків для майбутньої ери Конвея, включаючи DReps (представників делегатів) в їх дослідження.

Це означає відстеження даних DRep та покращення механізмів повідомлення про помилки у транзакційному генераторі. Крім того, команда повністю підтримала новий інтерфейс командного рядка (CLI) команду create-testnet-data, що сприяє введенню DRep у генезис-блок Конвея, позначаючи крок уперед у еволюції мережі.

Розвиток мережі Cardano

На фронті масштабування команда Hydra, яка фокусується на розвитку рішень для масштабування на рівні 2 для Cardano, виявила неспівпадіння у версіях мережевого протоколу та успішно об`єднала необхідні зміни до кінцевої точки /commit. Ці оновлення є частиною постійних зусиль команди по вдосконаленню продуктивності та надійності мережі.

Крім того, були впроваджені незначні узгодження робочого процесу, включаючи інтеграцію зображень Docker в перевірки Nix та тимчасове вимкнення тестування інтеграції Mithril на попередній мережі для оптимізації процесів розробки.

Фаза Sanchonet також побачила помітні досягнення протягом останніх двох тижнів. Команди впровадили важливі функції для ери Конвея, включаючи фазу запуску та перехід до дій з управління.

Ці розвитки доповнюються новими функціями тестування та суттєвими покращеннями у налаштуванні постійної інтеграції (CI), які є важливими для підтримання стабільності та функціональності мережі.

Проект Catalyst та Освітні Ініціативи

У сфері управління програма Catalyst Fund12 повністю функціонує, з поданням робіт з усього світу у різних галузях. Ця ініціатива продовжує бути важливим аспектом підходу Cardano до інновацій, що ведуться спільнотою, дозволяючи учасникам з різних сфер запропонувати та проголосувати за проекти, які сприяють росту екосистеми.

Сектор освіти не залишається осторонь, команда готується до запуску Програми Піонерів DRep та публікації 19-го уроку у Хаскель-буткемпі.

Ці освітні зусилля важливі для виховання знаючої спільноти, яка може вносити свій вклад у та користуватися екосистемою Cardano. Заохочуються зацікавлені сторони слідкувати за цими розвитками та брати участь у зростаючому спектрі освітніх можливостей.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть