Став Шібаріум Валідатором: Розіграш 420M К9 KNINE

Став Шібаріум Валідатором: Розіграш 420M К9 KNINE

Shiba Inu: K9 Став Шібаріум Валідатором, Запускає Розіграш 420M Монет KNINE

Партнер Shiba Inu – K9 Finance DAO запустив кампанію розіграшу для відзначення свого виступу як валідатора відомого блокчейн рішення на рівні L2 – Shibarium.

У розіграші бере участь купа вартості в 420 мільйонів токенів KNINE, що на момент написання статті дорівнює $15,246. K9 розкрив у недавньому пості X, що будь-який цуценя може виграти частку з 420M токенів KNINE після виконання певних завдань у соцмережах та торгівлі.

Як взяти участь у конкурсі

Для участі в розіграші крипто-ентузіасти повинні увійти в TaskOn, платформу для веб3-колаборації. Зацікавлені учасники можуть увійти до платформи, використовуючи свої акаунти у соцмережах або гаманці у веб3.

Перше завдання

Після успішного входу ви можете вибрати одне з двох завдань. У першому завданні вам потрібно буде купити на суму не менше $1,000 токенів KNINE на Uniswap v3. Після покупки з`явиться обов`язкове завдання у соцмережах, яке включає цитування твіту на X. Виконавши завдання, ви можете стати переможцем великого призу у 300 мільйонів токенів KNINE.

Другий варіант

Друге завдання для трейдерів з обмеженими коштами. Тут вам потрібно зробити мінімальну покупку на суму $100 токенів KNINE на Uniswap. Після цього наступним вимогу є соціальне завдання, де вам необхідно зробити ретвіт на пост X.

П`ять учасників отримають по 20 мільйонів токенів KNINE кожен. Крім того, інші призи, пов`язані з другим завданням, включають $500 в USDT та інші токени-партнери K9, включаючи BONE, SHARBI та BAD.

Переможці вибираються на основі реєстрів. Тому ви можете покращити свої шанси на перемогу, виконавши додаткові добровільні завдання, доступні на сторінці конкурсу.

K9 Став Валідатором Шібаріуму

Як вже зазначено, лотерея – це частина зусиль K9 відзначити свій виступ як валідатора Шібаріуму. Виступ K9 як валідатора Шібаріуму значно сприятиме забезпеченню мережі – одній з важливих ролей валідаторів.

Розвиток відбувається після того, як Шібаріум завершив свій довгоочікуваний хардфорк, зосереджений в основному на компонентах Bor і Heimdall.

Зокрема, оновлення ввели нові функції, включаючи стабілізацію вартості транзакцій незалежно від високого трафіку у мережі. Також відбулася прискорена транзакцій та посилено безпеку.

Відносини K9 та Shiba Inu

Відносини Shiba Inu та K9 продовжують швидко зростати до небачених раніше рівнів. K9 офіційно став партнером Shiba Inu у лютому. Після співпраці K9 став офіційним партнером з ліквідним стейкінгом та деривативами мережі Shibarium.

K9 віддячив за це, призначивши видатних членів команди екосистеми Shiba Inu як своїх офіційних радників. Серед них убер-розробники Шітосі Кусама і Каал Дхаірія.

Команда екосистеми Shiba Inu нещодавно приєдналася до останніх X Spaces від K9, де вона офіційно звернулася до прихильників SHIB вперше.

Тим часом, K9 працює над тим, щоб запустити свою платформу ліквідного стейкінгу на Shibarium, що підсилить загальну цінність мережі та дозволить стейкерам отримувати великі винагороди. Як повідомлялося раніше, додаток ліквідного стейкінгу від K9 запуститься цього року.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть