Ринок криптовалют: Аналіз опціонів BTC та ETH

Ринок криптовалют: Аналіз опціонів BTC та ETH

Коли зростуть Біткойн та Ефіріум? Що означає щотижневі дані для BTC та ETH?

Поки Біткойн продовжував свої волатильні рухи в останні тижні, сьогодні він знову піднявся вище $63,000.

З останнім зростанням Біткойну, очікування на рівень 100,000 знову виходили на передній план, і усі очі були спрямовані на опції Біткойну та Ефіріуму, які сьогодні закінчувались.

Згідно з новинами платформи даних криптовалютних опціонів з Сінгапуру Greeks.live, 18,000 BTC та 280,000 ETH опціонів закінчилися 10 травня.

Таким чином, в той час як Put/Call Ratio опціонів BTC становить 0.64, максимальна точка збитку становить $62,000, а номінальна вартість – $1.2 мільярда.

Поглянувши на Ефіріум, опціони ETH мають Put/Call Ratio 0.74, максимальна точка збитку $3,050 та номінальна вартість $800 мільйонів.

Вказавши, що ринки криптовалют були слабкими цього тижня зі зменшенням обсягів криптовалютних транзакцій, Greeks.live сказали, що хоча вибуття з американських BTC ETF знизилося, зниження ціни призвело до ослаблення довіри інвесторів до ринку. `Цього тижня крипторинки були слабкими через продовження зниження обсягів. Динаміка вибуття з американських BTC ETF трохи послабилося, проте приділяючи увагу структурі торгівлі на ринку, слабкість у ціні спричинила подальше ослаблення довіри до ринку.`

`Травень не був хорошим місяцем для ринку, і зараз було б розумно купити кілька місячних опціонів Put.` Що означає Пут/Кольцо Індикатор для Біткойну та Ефіріуму?

Пут/Кольцо Індикатор обчислюється шляхом ділення кількості пут опціонів на кількість колл опціонів. Відношення нижче 1 означає, що покупок більше, ніж пут опціонів, вказуючи на підйомний тренд.

Відношення вище 1 означає, що пут опціонів більше, ніж колл опціонів, вказуючи на песимістичний тренд. Відношення близьке до 1 означає, що ринок збалансований або нейтральний.

Для Біткойну цей показник становить 0.64; для Ефіріуму він виявляється як 0.74. Таким чином, в той час як ці показники вказують на підйомний тренд для BTC, вони вказують на збалансований, тобто горизонтальний тренд для ETH. Однак ці дані самі по собі не будуть достатніми для збільшення або зменшення.

Час покаже, як ці показники, разом з іншими даними та сигналами, вплинуть на ціни. Наразі не приймайте свої інвестиційні рішення на підставі однієї лише даних чи звіту.

Дані опціонів на 10 травня 18,000 BTC опціонів повинні закінчити з Пут Кольцо Відношенням 0.64, максимальною точкою болю в 62,000 доларів та номінальною вартістю 1.2 мільярда.

280,000 ETH опціонів повинні закінчити з Пут Кольцо Відношенням 0.74, максимальною точкою болю в 3,050 доларів та номінальною вартістю 800 мільйонів… pic.twitter.com/lurrMvi8cO

Це не інвестиційні поради.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть