Тренд ліквідацій деривативів біткоїну: останній пік vs вершина 2021 року

Тренд ліквідацій деривативів біткоїну: останній пік vs вершина 2021 року

Останній пік біткоїну відрізняється від вершини 2021 року, пояснює аналітик

Аналітик пояснив, чому останній високий рівень біткоїну доспівав інші ринкові умови, ніж ті, що спостерігалися під час вершини бул-рану 2021 року. Маркетингові Промисли З Біткоїном Останнім Часом

У новому пості на X, онлайн-аналітик Checkmate вказав, як остання вершина, досягнута внаслідок надходжень ексчейндж-трейд фондів (ETF), відзначається важливою різницею порівняно з пиком 2021 року. Арбітражні Друкують Сигнал Покупки TD: Тренд Скоро Перевернеться?

Різниця полягає у тренді, зафіксованому на деривативних ринках. Нижче наведено графік, який поділився аналітик, що показує тренд у домінуванні довгих ліквідацій в секторі протягом останніх кількох років. `Ліквідація` тут, звичайно, вказує на акт примусового закриття, який піддається будь-який договір на деривативному ринку на викопументів, коли він накопичує збитки певного ступеня.

Ризик ліквідації угоди збільшується, і чим більш волатильна ціна активу, тим більше. Під час різких ралі та крахів на ринку можуть накопичуватися великі суми ліквідацій.

З графіка видно, що під час ралі криптовалюти цього року короткі тримачі отримували великі удари. Це було лише природним, оскільки стрімкі стрибки накопичували збитки для цих інвесторів, що ставлять на спад, тому зростання цін, які відбулися, тиснули багато з цих угод до ліквідації.

Цікаво, що масштаб домінування коротких утримань залишався на протязі всього пробігу, що свідчить про те, що інвестори не дуже вірили у те, що пробіг продовжиться далі на кожній точці ралі, тому вони закладаються проти цього.

Це також залишалося правдивим під час останнього застою після вершини, оскільки короткі ліквідації перевищували довгі, навіть якщо ціна зменшилася.

Як це видно на графіку, піки 2021 року мали інший тренд. Довгі угоди ліквідовувалися під час тогочасної вершини біткоїна як під час першої половини вершини 2021 року, так і другої.

В ті періоди інвестори стали занадто жадібними і ставили тільки на продовження підйому, навіть коли актив сповільнювався. Ця жадібність, здається, не перевищувала ринку в бул-рану.

Хоча поточний пік біткоїну відрізняється від попереднього за цим показником, аналітик Маартунн вказав в пості X ще один індикатор, де тенденція схожа з тим, яка спостерігається під час попередніх піків.

Цей індикатор - Скорочені Дні Монети (CDD), який в основному намагається розповісти нам про масштаб руху дермантних монет, який відбувається на ринку. Виявляється, що цей показник недавно досяг дуже великих рівнів. Фундаментальні Показники Біткоїн Мережі Можуть Підтримати Ціну $265,000, Керівник CryptoQuant пояснює

`Скорочені Дні Монети, ймовірно, досягли піку`, - каже Маартун. `Ціна біткоїна зазвичай досягає свого піку приблизно в один і той же час.` Варто зауважити, що хоча це було правдиво для деяких вершин, пік 2021 року займав місяці, щоб сформуватися після досягнення піку метрики. Ціна BTC

На момент написання цієї статті, біткоїн коливається навколо $62,200, зросши більше ніж на 5% протягом останнього тижня.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть