Флокі стає спонсором крикетного турніру

Флокі стає спонсором крикетного турніру

Флокі призначений спонсором міжнародного спортивного турніру

Флокі, мем-монета на тему собаки, залишає свій слід в спортивному арені, забезпечуючи спонсорство для майбутньої трьохматчевої серії крикету між Ірландією та Пакистаном, запланованою на цю п`ятницю.

Флокі оголосив цю новину на своїй сторінці Ікс, сказавши: `ДУБЛІН - $FLOKI, екосистема криптовалют, була названа титульним спонсором `FLOKI Ireland v Pakistan T20I Series` - трьохматчевої серії, яка почнеться у п`ятницю.`

Представник засобів масової інформації протоколу розкрив партнерство з ірландським крикетом, яке зібрало значний ентузіазм та тягар. Більше того, речник підкреслив зобов`язання Флокі стосовно злиття спорту та криптовалюти.

Після партнерства `сестринський проект` Флокі, TOKEN компанії TokenFi, буде відображений на стратегічних точках у місці проведення крикетних матчів. Це включає бортові дощки, майданчики, бортові межі та логотипні килими, оскільки Флокі має на меті поширити свою видимість на аудиторію приблизно у 80 мільйонів чоловік.

Крім того, ця ініціатива є частиною постійних зусиль Флокі у форсуванні партнерств у крикеті, спорті з великою кількістю прихильників в регіонах, таких як Азія, Австралія та Велика Британія. Протягом останнього кварталу 2023 року компанія оголосила про співпрацю з двома `франшизними` командами, які беруть участь у турнірі Індійської Легендарної Ліги.

Ці партнерства відображають ширшу тенденцію у криптовалюті, де проекти прагнуть підвищити відомість бренду та залучити велику аудиторію любителів спорту.

Флокі, названий на честь собаки Шиба Іну від Ілона Маска, намагався трансформувати сектор мем-монет, підкреслюючи корисність. Проект пропонує операційний сервіс стейкінгу, що дозволяє користувачам вкладати свої токени FLOKI та отримувати доходи. Згідно з офіційними звітами, приблизно $409 мільйонів FLOKI заблоковано в стейкінгу.

Крім того, Флокі вийшов на ринок токенізації активів через свою платформу TokenFi, маючи на меті скористатися зростаючою галуззю токенізації реального світу.

Між тим, дані від Coincodex показують, що Флокі продемонстрував помірні підйоми під час сьогоднішньої торгівельної сесії. Криптовалюта торгується на рівні $0.000171 на момент публікації, відображаючи підйом на 0.54% протягом дня. Крім того, Флокі побачив зростання на 393% протягом року.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, має інформаційно-освітній характер. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, заподіяні внаслідок використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть