Крипторгівці захищають транзакції Солани від сендвіч-атак

Крипторгівці захищають транзакції Солани від сендвіч-атак

Торгівці Солани інвестували $9 мільйонів, щоб запобігти атакам `сендвіч`

У намаганні боротися з руйнівними практиками торгівлі, криптоторгівці колективно інвестували понад $9.5 мільйонів за останні тижні, щоб захистити транзакції Солани від `сендвіч-атак`.

Це явище, поширене в блокчейн-екосистемах, передбачає використання ботами затримки транзакцій шляхом розміщення своїх замовлень перед та після цільової транзакції для маніпулювання ринковими цінами. Криптоторговці хочуть припинити `сендвіч-атаки` на Солані.

Джіто, відомий постачальник безпеки в мережі Солани, очолює надання захисних заходів. Компанія надає послугу, за яку користувачі платять символічну плату для того, щоб їхні транзакції були пакетовані та оброблені конфіденційно.

Цей підхід ефективно захищає їх від хижих ботів, які шукають прибуток через сендвіч-атаки. Необхідність вирішення цих атак походить від зростаючого впливу на роздрібних торговців та широке співтовариство Солани.

Сендвіч-атаки є неприємністю і значною загрозою для фінансової цілісності транзакцій блокчейну. Шляхом маніпулювання порядком транзакцій зловмисники миттєво збільшують ціни на токени, отримуючи прибуток з подальших продажів після виконання угоди з жертвою.

Ця практика, відома як `максимально екстрагована вартість` (MEV), була визнана однією з основних проблем, що в даний час турбують Солану.

Виникли також питання про роль валідаторів Солани. Деякі члени співтовариства обвинувачують їх у використанні делегованого стейку для участі в сендвіч-атаках, поглиблюючи проблему. Це призвело до закликів до більшої прозорості та відповідальності зі сторони розробників Солани.

`Валідатори Солани, які використовують делегований стейк буквально, щоб красти роздрібних торговців через сендвіч-атаки: будьте попереджені,` - заявив генеральний директор Helius.

Детальніше: Посібник для початківців щодо сендвіч атак у DeFi Платежі торговців Солани. Джерело: Джито

Як одна з найбільш вибухових криптовалют, Солана побачила стрімкий ріст вартості на 599,92% за останній рік, що велим чином спричинено шаленим френзі мем-монет. Проте, ціна основного токена Солани, SOL, в останній час зазнала спаду в 3,52%, незважаючи на зростання на 20,53% за останній тиждень, відзначаючи волатильний характер крипторинку.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть