Токени FTT біржі FTX не отримають компенсацію у вартості $14.5 - $16.3 мільярдів

Токени FTT біржі FTX не отримають компенсацію у вартості $14.5 - $16.3 мільярдів

Кредитори та клієнти FTX відновленого банкрутства можуть отримати від $14.5 до $16.3 мільярдів у загальній компенсації — але це не стосується власників токенів FTX.

Початково вважаний за основний токен банкрутованої біржі на Ethereum, стосовно токенів FTT планується `скасування або визволення`, як зазначено в плані, поданому до суду з банкрутства Делаверу. З тим же, ті, що мають NFTs, що зараз узяті в FTX NFT платформі через занепад компанії, отримають активи назад.

Більшість кредиторів FTX з допущеними вимогами менше $50,000 також отримають 118% від свого боргу, якщо план одержить судове схвалення. На основі доларової вартості криптовалют при занепаді FTX у 2022 році, це є невеликим відсотком від втрачених клієнтами коштів 18 місяців тому, коли ціни на криптовалюти були значно нижчими, ніж зараз.

Кредитори та клієнти, що втратили FTT через занепад FTX, попередньо мали отримати готівкові виплати згідно з їхніми утриманнями, згідно з планом реорганізації FTX, поданим у грудні минулого року. План також передбачає, що вимоги, пов`язані з NFT, отримають свої відповідні JPEG-файли назад.

Засновник і колишній генеральний директор FTX Сем Бенкмен-Фрід отримав у березні 25-річний термін ув`язнення за крадіжку $8 мільярдів від клієнтів, серед інших правопорушень.

Більшість багатства Бенкмен-Фріда, яка оцінювалася у $26.5 мільярдів, складалася із власності в FTX і FTT, відповідно до профілю Бенкмен-Фріда в Forbes.

Серед NFT, що постраждали від занепаду FTX, є Solana NFT, які були викуті саме платформою, включаючи ті, що пропонуються фестивалями Coachella та Tomorrowland, колекція NFT 2974 від зірки НБА Степа Каррі, та NFT на тему Формули 1 від гоночної команди Mercedes-AMG Petronas.

Значимий занепад FTT співвідноситься із фатальним падінням FTX у листопаді 2022 р. Звіт від CoinDesk виявив, що Alameda Research, торгова фірма, що належить Бенкмен-Фріду, у момент занепаду мала на балансі $4 мільярди FTT.

Після того, як Чангпен Чжао, засновник та колишній генеральний директор Binance, вирішив продати утримання FTT біржі, токен розпочав стрибати вниз, викликаючи потік інвесторів, що знімають готівку з FTX.

Переліт виплат FTT складав $2.62 у день банкрутства FTX, що є на 97% менше, ніж його історичний максимум 2021 року у $80.50. Час від часу стрибаючи зв`язку з банкрутством, FTT в даний час вартий $2.14, згідно з CoinGecko.

Окрім використання для надмірної структуризації балансів бізнес-імперії Бенкмен-Фріда, колишній крипто-магнат використовував FTT у деяких бізнес-операціях. Це включає виплату у розмірі $30 мільйонів, з яких практично вся сума складалася з FTT, колишній зірці НФЛ Тому Брейді та його колишній дружині, супермоделі Ґізеле Бюндхен, за участь у кількох комерційних роликах FTX.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть