Injective планує розширення на Ethereum через інтеграцію з Arbitrum

Injective планує розширення на Ethereum через інтеграцію з Arbitrum

Injective, платформа на основі Cosmos, чиї ціни на токени INJ зросли на фоні дивовижного 33-кратного зростання у 2023 році, лише щоб упасти в цьому році, зараз планує значне розширення - запуск власної мережі третього рівня в екосистемі Ethereum, заснованої на технології проекту другого рівня Arbitrum.

«inEVM» від Injective, який сумісний з віртуальною машиною Ethereum (EVM) та з`єднує мережі Ethereum, Cosmos та Solana, буде базуватись на інфраструктурі Orbit від Arbitrum, яка дозволяє розробникам будувати налагоджувані ланцюжки з використанням технології Arbitrum та отримувати можливість взаємодії між різними екосистемами.

Такий крок теоретично може надати нового поштовху токену INJ, який у минулому році виправдовував практично всіх своїх конкурентів на ринку цифрових активів, у певний момент сягнувши ринкову капіталізацію понад 4 мільярди доларів.

Цього року крипторинок загалом зросли, і базовий індекс CoinDesk 20 показав зростання на 25% з початку року. Але, принаймні у очах трейдерів, INJ зазнав реверсу, впавши майже на 30% наразі у 2024 році.

Згідно з прес-релізом, який був побачений CoinDesk, інтеграція для розробників означає, що це «відкриває нові можливості для будівництва в екосистемі Ethereum L2, зберігаючи при цьому швидкість та низькі комісії від Injective».

Команди також поділилися, що виконання транзакцій в мережі inEVM сприятиме токеноміці екосистеми Injective, включаючи механізми знищення токенів $INJ, «які агрегують та систематично знищують відсоток всіх комісій протоколу щотижня».

«Значення інтеграції Injective з Arbitrum виходить за рамки простого будівництва блокчейн мереж або інфраструктури», - сказав Ерік Чен, співзасновник Injective Labs, у прес-релізі. «Це підтверджує фундаментальний принцип взаємодії - замикання пропасті між Ethereum, Cosmos та іншими широко використовуваними L1, для екосистеми, де активи та ліквідність можуть бути дійсно взаємодійсні між екосистемами».

Докладніше: Injective вводить порт `ERC-404`, щоб скористатися ажіотажем навколо експериментального стандарту токенів

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть