Три головні причини зростання мем-монети Catwifhat на 40%

Три головні причини зростання мем-монети Catwifhat на 40%

Solana memecoin Catwifhat дефілює проти ринкової тенденції зі зростанням на 40%

Біткоін та інші провідні криптовалюти можуть показувати ведмежі тенденції, але Solana мем монета Catwifhat (CWIF) відступає від цього шаблону.

Catwifhat, мем монета з кішковим тематичним контекстом, відбувається на зростанні. Монета заразила на 42% сьогодні, досягнувши рівня $0.00000082 після 60% зростання торгового обсягу. Дані з CoinMarketCap показують, що Catwifhat знову має ринкову капіталізацію в розмірі $30 мільйонів.

Метеоричний підйом Dogwifhat ще свіжий в пам`яті інвесторів, які обережні, не згасити його кішкового співробітника. У вищині Dogwifhat став найкращою мем-монетою Solana, досягнувши оцінки у $4.8 мільярда.

Крім того, Dogwifhat встановив сильну кореляцію з Solana, яка стала однією з провідних криптовалют на поточному биковому ринку. Тепер Catwifhat, схоже, йде по стопах. Вона побачила зростання на 400% за минулий тиждень, зберігаючи ринкову капіталізацію всього лише $30 мільйонів.

Незважаючи на те, що поточна ринкова капіталізація Catwifhat є часткою величини піку Dogwifhat, монета продовжує отримувати значущі каталізатори, які підсилюють її вартість.

У меньше ніж місяць тому більшість вважала, що ринкова капіталізація $CWIF становить ~$250 мільйонів, оскільки не було показано Token Extension burns

Гра змінилася, і @solanafm, @solscanofficial, @CoinMarketCap та @coingecko тепер показують підтверджену ринкову капіталізацію і обіговий постачання $CWIF 🎉🍾🥳 pic.twitter.com/ILo3e5e5rt — catwifhat $CWIF (@catwifhatsolana) 8 травня 2024

Обліковий запис X Catwifhat, разом із своїми прихильниками, тепер просуває реєстрацію KuCoin мем-монети на своїй біржі.

Останнє зростання мем-монети на основі Solana відбувається на тлі того, що Franklin Templeton, відома компанія з управління активами, визнала ростущий потенціал Solana для укріплення своєї позиції третьою за розміром криптовалютою на ринку.

Визнання фірми Солани відповідає її привабливості для масштабовності та низьких комісій. Такі характеристики зробили Solana плідною землею для мем-токенів, таких як Catwifhat та інші відомі токени, як-от BONK та WIF, які залишаються серед топ-100 криптовалют за ринковою оцінкою.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть