Пропозиція гнучкого оновлення інфляції для Polkadot

Пропозиція гнучкого оновлення інфляції для Polkadot

Розробник Polkadot запропонував оновлення інфляції для покращення прозорості

Розробник Polkadot Кіан Паймані запропонував гнучке оновлення інфляції для мережі, щоб вирішити проблеми, пов`язані з логікою інфляції блокчейну.

Згідно з документом з GitHub пропозиції, поточний стан ретрансляції ланцюжка Polkadot поставляє різні виклики, включаючи високі рівні інфляції. Ці проблеми походять від застарілої інфраструктури та неефективного впливу слотів парачейнів на інфляцію.

Додатково, налаштування рівня інфляції складне, вимагаючи ручного втручання через модифікації вихідного коду, а не спрощеної управління на ланцюжку.

Пропозиція подальше визнає, що рівень інфляції Polkadot тісно пов`язаний з його механізмом стейкінгу та не має ідеальної конфігуруємості. Ця взаємозалежність ускладнює спроби точно передбачити інфляцію та може нарушити стейкінгові події. Таким чином, зумовлений процес оновлення рівня інфляції поглиблює ці виклики.

Однак гнучка пропозиція інфляції має на меті пом`якшити ці проблеми, пропонуючи каркас для легших налаштувань рівня інфляції через новий `палет_inflation`.

Це оновлення `не пропонує жодних змін до фактичного рівня інфляції, а замість цього надає новий технічний субстрат (графітовий) на якому власники токенів можуть приймати рішення більш чітко та прозоро щодо майбутньої інфляції токена DOT у більш чіткий та прозорий спосіб.`

Якщо буде схвалено, оновлення обіцяє більшу прозорість та розуміння механізмів інфляції. Воно сприяє більш гладкій параметризації через механізми управління, роз`єднуючи інфляцію від логіки стейкінгу.

Паймані також вказав, що пропозиція узгоджується з економічною візією, висловленою в JAM Greypaper, вказуючи на її потенціал як життєздатного економічного рішення для DOT.

Він додав:

“Незважаючи на те, що головною метою є Polkadot, система, запропонована в цьому RFC, є достатньо загальною, щоб можна було вважати її ‘загальною системою інфляції pallet’ та використовувати її у нові розширення парачейнів.”

Увага: CryptoSlate отримала грант від Фонду Polkadot для створення контенту про екосистему Polkadot. Хоча Фонд підтримує наше висвітлення, ми зберігаємо повну редакційну незалежність та контроль над змістом, який ми публікуємо.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть