Неймовірне досягнення: RNDR Rendering Solution Octane X на новому iPad Pro

Неймовірне досягнення: RNDR Rendering Solution Octane X на новому iPad Pro

Apple та Render Network святкують досягнення, RNDR Rendering Solution Octane X - це професійний додаток для візуалізації на останньому iPad Pro

Останній виступ Apple демонструє його новий iPad Pro з Octane X. Octane X - це програмне забезпечення для візуалізації, розроблене Render Network. Чи відобразить бичачий настрій проекту в ціні RNDR незабаром?

Apple представила свій останній Apple Pro у відео, в якому виступає Octane X, програмне забезпечення для візуалізації, розроблене Render Network (RNDR). Безумовно, це велике досягнення свідчить про неймовірну присутність Render Network як ідеального блокчейну для візуалізації.

#OctaneX

було показано на сьогоднішньому @Apple виступі!

Користувачі Apple можуть розширити масштабне збільшення потужності візуалізації на M4 з доступом до практично необмеженої високопродуктивної децентралізованої обчислювальної потужності GPU на @rendernetwork, використовуючи Octane X.

Дотепер Render Network встановив стосунки партнерства та стратегічні співпраці з лідерами галузі, такими як Nvidia, зробивши RNDR бичачим проектом. Усі його співпраці досі дозволили робити великі кроки в галузі.

Наприклад, його остання робота з Stability AI та OTOY привела до проривного союзу. Фактично, Render Network нещодавно представив пропозицію, яка розкриває мету проекту з революціонізації тривимірного штучного інтелекту. Це досягається шляхом створення та розширення мільярда тривимірних активів для навчання моделей.

Повертаючись до нового iPad Pro, відео Apple про їхню останню модель демонструє Octane X. Це велике досягнення, беручи до уваги, що на виступі Apple фокусувався на можливості візуалізації разом з логотипом RNDR, дотягнувши значно ширшу аудиторію.

Також відео зазначає, як Octane X, професійний додаток для візуалізації, виконує роботу в 4 рази швидше, ніж попередник продукту M2. Це означає, що користувачі Apple можуть розширити масштабне збільшення потужності візуалізації на M4 з доступом до практично необмеженої високопродуктивної децентралізованої обчислювальної потужності GPU завдяки Render.

Крім того, M4 забезпечує до 50% більшу продуктивність, а архітектура наступного покоління на 10 ядер включає потужні функції. Це включає динамічне кешування, а також прискорене апаратне затінювання мешів та трасування променів на iPad вперше.

Це робить ігри неймовірними на iPad та прискорює процес професійної візуалізації. Загалом цей крок сприяє більшості дизайнерської роботи для творців у реальному часі та спрощує процес візуалізації для аніматорів.

RNDR вже був лідером на криптовалютному ринку з часу свого запуску. Як ми входимо в середину бичого ринку, власники RNDR не можуть дочекатися, щоб побачити, наскільки далеко зайде ціна. З партнерствами, такими як Apple, ймовірно, буде цікаве зростання активу.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть