Grayscale відкликає заявку на біржевий фонд Ethereum: ефіріум готується до горизонтального руху

Grayscale відкликає заявку на біржевий фонд Ethereum: ефіріум готується до горизонтального руху

Ефіріум продовжує бокове рухання, оскільки Grayscale подає заявку на відкликання заявки на біржевий фонд фьючерсів Ethereum до SEC Grayscale відкликав свою заявку 19b-4 на біржевий фонд фьючерсів Ethereum. Голова SEC Генслер каже, що кілька криптовалют - це цінні папери, оскільки він відкидає питання класифікації ETH. Ефіріум може зберігати горизонтальний рух у наступні тижні.

Ефіріум намічає відновлення бокового руху вівторок після того, як вперше за сім тижнів він бачив притоки. Grayscale відкликав свою заявку на біржевий фонд фьючерсів Ethereum, і представник SEC Гері Генслер також назвав більшість криптовалют цінними паперами відповідно до Wells Notice, спрямованого на компанії, що мають відношення до ETH. Щоденний дайджест руху ринку: припливи ETH, трансфери китів, голова SEC

Впевненість інвесторів у ціну Ефіріума зростає, незважаючи на останні оновлення навколо найбільшого альткоїна. Ось основні руху ринку: Grayscale відкликав свою заявку 19b-4 на біржевий фонд фьючерсів Ethereum у недавній подачі від вівторка. Менеджер активів спочатку подав заявку на біржевий фонд фьючерсів Ethereum 19 вересня, але стикався з численними затримками з боку SEC, яка мала прийняти рішення щодо цього 30 травня.

Аналітик Bloomberg Джеймс Сейффарт раніше висловив припущення, що заявка Grayscale на біржевий фонд фьючерсів Ethereum була труїним конем для примусу SEC затвердити його заявку на біржевий фонд Ethereum на місці. Ідея полягає в тому, що затвердження фьючерсів ETF означало б, що SEC згоден, що ETH є товаром, і, отже, у нього було б мінімально причин не схвалити його версію на місці.

Однак з відкликанням заявки Grayscale всього лише кілька тижнів до рішення SEC, Сейффарт висловив збентеження щодо того, чому менеджер активів зробив такий крок. SEC має прийняти рішення щодо заявки Van Eck на біржевий фонд Ethereum на місці 23 травня, а рішення по іншим заявкам підуть потім.

У вчорашньому інтерв`ю в програмі CNBC Squawk Box у вівторок голова SEC Генслер сказав, що більшість криптовалют - це цінні папери `згідно з законом країни, як його інтерпретує Верховний суд США.` Ця відповідь передувала питання, коли його запитали про недавню дію агентства з подання Wells Notice проти Robinhood Crypto в понеділок.

Він також заявив, що інвесторам не надаються `необхідні відкриття` про ці криптовалюти. Генслер міг уникнути питання, коли його тиснули, чи він вважає Ethereum цінним папером або товарам, і, в кінцевому рахунку, можливість біржевого фонду ETH на місці.

`Все, що я могу сказати, це, на мою думку, фундаментальним питанням є те, як ми можемо забезпечити захист американського інвестора?` - сказав Генслер. `Зараз вони не отримують необхідні або потрібні відкриття, і посередники у центрі цього дещо централізованого ринку, як правило, знаходяться в конфлікті і роблять речі, які ми ніколи не дозволили б Нью-Йоркській фондовій біржі.`

Раніше журнал Fortune повідомив, що SEC може прагнути класифікувати Ethereum як цінний папір після того, як контролює кілька фірм, які сприяють покупці та продажу Ethereum. Постачальник інфраструктури Ethereum Consensys також оголосив, що він отримав Wells Notice від регулятора.

У судовому вирішенні Consensys розкрив, що SEC конфіденційно вважав ETH цінним папером через розслідувальні дії, спрямовані на кілька фірм.

Інституційні інвестори Ethereum, схоже, починають позитивно ставитися вперше за майже два місяці. Після семи тижнів послідовних виведень ETH `порушили його 7-тижневий прокляття виведень,` збираючи $30 мільйонів припливів, за даними CoinShares.

Після недавнього бойового затору биків і ведмедів ETH, адреси FTX/Alameda Research передали приблизно 2 000 ETH на суму $6,17 мільйонів на Coinbase, за даними PeckShieldAlert. Адреси FTX/Alameda Research раніше відзначались тим, що час від часу передавали ETH на біржі моменти перед спадом ринку.

За останні 24 години хакери, які пов`язані з біржею Poloniex і вторгненням KronosResearch, передали 1 100 ETH та 1 000 ETH відповідно до санкційованого в США протоколу змішування Tornado Cash, показують дані PeckShieldAlert. Технічний аналіз ETH: ETH може почати знову рухатися в сторону

Ефіріум намагається відновити боковий рух у вівторок після того, як не вдалося залишитися вище опори $3,161.

Графік ETH/USDT за 4 години

Поточний рух ціни ETH підказує, що популярний альткоїн ймовірно буде слідувати горизонтальному патерну - але більше схилений до ставок - в умовах невизначеності серед трейдерів.

Це підтверджується даними про ліквідацію ETH, які, хоча сповільнилися, все ще свідчать про те, що довгі ліквідації становлять більшість загальної кількості ліквідацій цифрового активу. Довгі ліквідації ETH становлять $34,56 мільйонів, тоді як короткі - лише $8,25 мільйони, за даними Coinglass.

Дані Coinglass також показують, що відкриті інтереси Ethereum залишалися відносно сталі протягом останніх чотирьох днів, що ще більше підтверджує бокову тезу. Якщо ETH впаде нижче опори $3,029, він може почати короткий ведмединий тренд.

Однак діапазон ключового діапазону від $2,852 до $3,300 також виявляється міцним, оскільки ETH може не побачити жодного стійкого руху за межами протягом наступних кількох тижнів, окрім якщо ціна Bitcoin не побачить значного вибуху.

Ефіріум торгується приблизно на рівні $3,067, що означає спад на 0,3% за день. Ділитися: Cryptos feed

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть