Нові Пропуски Доступу APhone на ринку Magic Eden

Нові Пропуски Доступу APhone на ринку Magic Eden

APhone та Magic Eden об`єднують зусилля, щоб запропонувати ексклюзивні проходи доступу для 22 місячних користувачів

Гонконг - APhone, революційний веб-основний віртуальний додаток телефону, співпрацює з передовим цифровим ринком колекціонування, Magic Eden, щоб запропонувати обмежену продажу своїх Пропусків Доступу. Ці спільні проходи, ціна на які становить 0,2 SOL (приблизно 24 долари) кожен, нададуть користувачам ексклюзивні винагороди та переваги за купівлю віртуального мобільного додатку з підтримкою DePIN.

Проходи доступу APhone, доступні виключно на Magic Eden і обмежені 5000 одиницями, розблокують рік преміальної функціональності APhone для користувачів. Окрім доступу до повного набору функцій APhone, покупці отримають додаткові `10 ключових винагород` за кожен обмін NFT, які можуть бути використані для майбутніх розподілів токенів.

Як додатковий стимул, Magic Eden запропонує 25% збільшення унікальних бонусів Diamond на своєму ринку для користувачів, які купують Пропуск Доступу APhone.

APhone, який працює на розподіленій інфраструктурі обчислювальних хмар GPU від Aethir, має на меті демократизацію доступу до Web3, усуваючи обмеження апаратного забезпечення та обмеження магазину додатків. Забезпечуючи доступ до вимогливих додатків та графічно інтенсивних ігор безпосередньо через веб-браузер, APhone забезпечує неперервний та захоплюючий досвід Web3 для користувачів, незалежно від їх технічних характеристик пристрою.

`Ми щасливі співпрацювати з Magic Eden, одним з провідних ринків цифрового колекціонування в просторі Web3. Пропуски доступу APhone втілюють основні принципи децентралізації, роблячи Web3 доступним для всіх користувачів смартфонів.` - Уільям Пекем, Головний Директор з Бізнесу у APhone

Для отримання додаткової інформації та для придбання Пропусків Доступу APhone, відвідайте: https://www.aphone.com/.

Про APhone

APhone - перший у світі децентралізований хмарний смартфон, призначений для переоцінки мобільного досвіду. З вищою обробкою, безпрецедентними можливостями зберігання та високоякісною ГПУ, APhone пропонує неперервний, високопродуктивний доступ до цифрового світу. За допомогою передової децентралізованої хмарової технології від Aethir, APhone надає пріоритет безпеці, конфіденційності та захисту користувачів. APhone забезпечує комплексний та передовий мобільний досвід всередині одного пристрою.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть