Наскільки Ubisoft революціонізує галузь відеоігор?

Наскільки Ubisoft революціонізує галузь відеоігор?

Ubisoft’s Upcoming Web3 Game Is A Defining Moment For The Future Of Video Games

Гра Web3 часто оголошується як `гра-змінювач` для галузі відеоігор, проте до сьогодні дуже мало блокчейн-ігор дали про себе знати. Але це може змінитися, оскільки легендарний розробник Ubisoft - творець Ghost Recon, Assassin’s Creed та інших популярних ігор - тільки що випустив трейлер геймплею своєї першої гри на базі блокчейну, Champion Tactics: Grimoria.

У світі відеоігор „AAA” є неофіційним тегом для найбільших та найвідоміших хітів, створених та поширених провідними студіями. Існує сотні блокчейн-ігор, доступних для гри сьогодні, але жодна з них не здобула цього бажаного лейбла AAA-гри.

Виклики гри в форматі Web3

Доти, поки AAA-ігри з характеристиками Web3, такими як NFT та токенізовані економіки, не стануть поширенішими, важко довести, що блокчейн є майбутністю геймінгу. Більшість Web3-ігор зазвичай критикуються відданими геймерами, які грають для задоволення, а не для грошей. Більшість Web3-ігор страждають від низької якості геймплею, що значно нижча за стандарти найкращих AAA-ігор, таких як Grand Theft Auto та Fortnite.

Інша проблема, що стоїть на шляху до отримання AAA-лейбла блокчейн-ігор, полягає в тому, що блокчейни повинні бути здатні масштабуватися для підтримки, можливо, мільйонів гравців, які одночасно увіходять до гри. Ethereum, наприклад, є одним із найпопулярніших ланцюжків для блокчейн-ігор, але відомий своєю мережевою перенасиченістю, що призводить до високих витрат на газ - від $10 до кількох сотень доларів, коли система перевантажена.

Відсутність міжопераційності

Іншою проблемою щодо досягнення блокчейн-ігор цього лейбла AAA є відсутність міжопераційності між блокчейнами, оскільки це заважає гравцям переносити свої активи та профілі з однієї платформи на іншу. Через це активи, які гравці отримують у грі, можуть бути власністю гравців, але вони все ще застрягнуті в дуже маленькому геймінговому універсумі, що є серйозною перешкодою для переваг, які децентралізовані цифрові активи мають надавати геймерам.

Ubisoft приймає виклик

Поновлений наступ Ubisoft у блокчейн показує, що гра Web3 бере на себе вирішення цих проблем. Перший трейлер геймплею Champion Tactics: Grimoria компанії свідчить про те, що гра може задовольнити відданих гравців, завдяки своїм високоякісним графічними ефектами та реалістичними анімаціями, які надають грі оброблений вигляд, пов`язаний з AAA-іграми.

Високоякісна графіка надасть глибину геймплею, який, судячи з усього, може залучити велику кількість шанувальників. Champion Tactics: Grimoria пропонується як гра... (Text has been truncated)

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть