Оновлення Bitcoin Cash на 15 травня: адаптивне обмеження розміру блоку

Оновлення Bitcoin Cash на 15 травня: адаптивне обмеження розміру блоку

Bitcoin Cash готується до проведення оновлення для адаптивного обмеження розміру блоку, запланованого на 15 травня. Оновлення реалізує алгоритм адаптивного обмеження розміру блоку, що дозволяє мережі адаптуватися до майбутніх збільшень попиту без прямого впливу від учасників, уникнувши можливості соціальних атак.

Bitcoin Cash, криптовалюта, яка акцентується на користувацькій зручності, готується включити значні зміни до своєї структури з оновленням мережі, запланованим на 15 травня. Після додавання смарт-контрактів на кшталт Ethereum минулого року, це оновлення, під назвою `Jessica`, має на меті готувати мережу до очікуваного зростання попиту на транзакції, реалізуючи алгоритм адаптивного обмеження розміру блоку, який дозволяє швидко реагувати на затори без зовнішньої дії.

Алгоритм відповідає пропозиції, яка описана в CHIP-2023-04 і яка пояснює переваги цієї зміни для мережі. ABLA призначений для автоматизації реакції Bitcoin Cash на раптове зростання використання розміру блоків, використовуючи еволюцію добутих блоків як вхідні дані. Це означає, що блокчейн буде автоматично реагувати на ці зміни без звертання до ручних дій, що вимагають згоду від учасників мережі.

Матіє Геукенс, відомий розробник BCH, підкреслив важливість цього оновлення як соціального механізму для уникнення внутрішньої боротьби, підкресливши, що `жорстка межа є постійною темою обговорення про те, коли її підвищувати і на скільки`.

Розробник Bitcoin Cash Джейсон Дрейзенер зауважив, що це оновлення виправляє `економічну вразливість, яка була введена в 2010 році і привела до розпаду мережі BCH / BTC в 2017 році`. Дрейзенер також зазначив, що ABLA вирішує штучний дефіцит розміру блоку, спричинений гіпотетичним зростанням транзакцій, що примушує користувачів використовувати `опікунів, посередників та конкуруючі мережі`, як це вже траплялося з іншими ланцюжками.

Хоча впровадження ABLA невідкладно нічого не змінить, оскільки поточний ліміт далеко не досягається із сьогоднішнім попитом мережі, це сигналізує про зобов`язання Bitcoin Cash швидко адаптуватися до майбутніх зростань попиту. Запропоновані зміни також підтримують поточний 32 МБ як мінімальне значення, зберігаючи `резервний` об`єм навіть тоді, коли мережа використовується менше, ніж могла б.

Що ви думаєте про майбутні зміни, що чекають мережу Bitcoin Cash? Розкажіть нам у розділі коментарів нижче.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть