Інтерчейн Ампліфаєр від Axelar: стабільний міжланцюжковий звязок

Інтерчейн Ампліфаєр від Axelar: стабільний міжланцюжковий звязок

Stacks, Moonriver, Hedera Network та Iron Fish приєдналися до Interchain Amplifier від Axelar

Web3 крос-ланцюжковий протокол Axelar оголосив, що понад 60 ланцюжків, включаючи Stacks, Moonriver, Hedera Network та Iron Fish, приєдналися до пілотного запуску Interchain Amplifier на етапі розробки.

У своєму оголошенні, Axelar заявив, що Interchain Amplifier є набором інструментів для розробників на основі смарт-контрактів, який робить інтеграцію нових ланцюжків недозволеною, автоматизуючи маршрутизацію та переклад через блокчейни Axelar. Axelar - децентралізована мережа взаємодії, яка об`єднує всі екосистеми блокчейнів та додатки. Axelar підтримується Binance, Coinbase, Dragonfly, Galaxy і Polychain.

Мережа стверджує, що Interchain Amplifier є першою послугою свого роду, яка дозволяє недозволене підключення до основних блокчейн мереж, включаючи Bitcoin, Ethereum, EVM ланцюжки, IBC, Hedera та ще 64 ланцюжків.

`Хвилювання навколо Bitcoin L2s та інших новаторських підходів до блокчейну тепер має вихід,` - сказав Георгіос Влахос, співзасновник Фонду Axelar, в прес-релізі. `Я радий бачити такий різноманітний співтовариство механізмів консенсусу, яке призводить до мережевої взаємодії, що є швидкою, відкритою та недозволеною,` - додав Влахос. Axelar була заснована в 2020 році.

Axelar була співзаснована і запущена в 2020 році Георгіосом Влахосом, одним зі співзасновників блокчейну Algorand, і Сергієм Горбуновим, який має ступінь доктора філософії з Массачусетського Технологічного Інституту (MIT). Горбунов працював над розробкою високорівневих криптографічних протоколів та систем.

Axelar забезпечує безпечний міжланцюжковий зв`язок для Web3, щоб користувачі децентралізованих додатків (dApp) могли взаємодіяти з будь-яким активом чи додатком, на будь-якому ланцюжку, одним кліком. Axelar залучила $35 млн при оцінці у $1 млрд.

У 2022 році Axelar забезпечила $35 мільйонів у раунді фінансування, що привело до оцінки в $1 мільярд. Фінансування надійшло від Dragonfly Capital, Polychain Capital, North Island Ventures, Rockaway Blockchain Fund, Cygni Capital, Lemniscap, Olive Tree Capital, Blockchange Ventures, Node Capital, ангельських інвесторів, включаючи Waikit Lau і Gokul Rajaram, та інших.

Фінансування використовувалося для підтримки розширення Axelar, оскільки продовжувалося впровадження основної мережі, і стало наступним після попереднього $25 млн раунду серії A в середині 2021 року.

У 2023 році токенізований емітент безпечних нот Ondo Finance та Axelar представили Ondo Bridge, механізм міжланцюжкового зв`язку, призначений для полегшення простих переказів токенів Ondo через блокчейни. Ondo Bridge підтримує випуск цих токенів, що приносять дохід, сприяючи ліквідності та забезпечуючи стабільність цін.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть