DFINITY розширює можливості з токенів ckETH та ckUSDC на ICP mainnet

DFINITY розширює можливості з токенів ckETH та ckUSDC на ICP mainnet

Інтернет-комп`ютер стартує ckUSDC Sepolia, ICP копію USDC у форматі токена ckERC20

Тестова версія minter ckETH на ICP mainnet була оновлена, тепер є версія Sepolia токена USDC.

У нещодавньому форумному повідомленні Крістіан Мюллер, Старший інженер-програміст в DFINITY, розкрив, що користувачі можуть отримати Sepolia ETH з різних кранів, доступних онлайн, і Sepolia USDC для взаємодії з токенами Sepolia ETH та USDC.

Після отримання користувачі можуть депонувати як Sepolia ETH, так і USDC для добування ckETH та ckUSDC, відповідно.

Фонд DFINITY є некомерційною організацією, яка розробляє технологію для блокчейну Інтернет-комп`ютер (ICP). ckETH Інтернет-комп`ютеру не обов`язковий для депонування USDC

Варто зауважити, що хоча для депонування USDC не потрібний ckETH, для виведення ckUSDC та отримання USDC назад це необхідно.

Крім того, частина ckSepoliaETH буде використовуватися minter canister для покриття трансфер-транзакцій на тестнеті Sepolia.

Ідентифікатори canister ckSepoliaETH minter також доступні для посилання.

Крім того, minter ckSepoliaETH пропонує інструментальну панель, що відображає конверсії та відповідні транзакції Ethereum для операцій з ckETH та ckERC20.

Розробники, які зацікавлені в підтримці конверсій між ERC20 та відповідним ck-близнюком-токеном у своїх додах, закликають почати експериментувати з ckUSDC.

Мюллер підкреслює, що проект все ще знаходиться в розробці, що означає, що користувачі можуть стикатися з помилками та стан canister може скидатися під час оновлень.

`Очікується, що є ще помилки. Будь ласка, допоможіть нам зробити ckETH/ckUSDC надійними, повідомивши їх тут,` написав він.

`Якщо інструкції не працюють для вас, поверніться та ми будемо раді допомогти та вдосконалити інструкції.`

Варто відзначити, що на даний момент відсутній дружній для користувача фронтенд, тому користувачі мають бути комфортними використовувати виклики dfx, особливо для останнього кроку.

У червні минулого року ICP запустив оновлення, запропоноване спільнотою, для розширення підтримки всіх смарт-контрактів canister, що дозволяє користувачам утримувати та передавати токени ICP.

Тим часом, DFINITY планує безпосередньо інтегрувати мережу Bitcoin (BTC) із Інтернет-комп`ютером, приводячи смарт-контракти на Bitcoin через застосування ланцюгового криптографічного ключа, вони сказали.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть