Нова функція свічкових графіків на Uniswap

Нова функція свічкових графіків на Uniswap

Uniswap оголосив, що свічкові графіки стали доступні на мережі

Uniswap продовжує покращувати свої послуги для користувачів. У недавньому кроці воно оголосило запуск свічкових графіків, які допоможуть користувачам з їх фінансовими рішеннями. Функція свічкових графіків тепер доступна на мережі, і зацікавлені користувачі можуть скористатися нею. Свічкові графіки

Свічковий графік - важлива функція, яка може допомогти в прийнятті фінансових рішень на основі продуктивності активу. У криптовалюті або інших активах це візуальне відображення торгової діяльності. Таким чином, інвестор може приймати обгрунтовані рішення всього за кілька хвилин без консультування різноманітних ресурсів.

Ці графіки надають комплексну інформацію, яка включає ціну відкриття та закриття активу. Окрім цього, вони надають відомості про найвищі та найнижчі ціни, а також про рух цін. Рух ціни активу можна відстежувати як в довгостроковій, так і в короткостроковій перспективі, тому інвестор може вирішити, чи переходити на актив, чи залишатися осторонь.

Свічкові графіки використовуються в криптовалютній промисловості вже протягом певного часу. Їх використовують різні біржі та екосистеми для того, щоб тримати інвесторів та користувачів в курсі руху цін на жетони та інші активи.

У Uniswap були плани ввести функцію свічкових графіків в систему, але працювали над цим. У недавньому оголошенні було сказано, що функція була інтегрована в систему і запущена. Uniswap оголошує про живі свічкові графіки

Офіційний Twitter/X-акаунт UniswapLabs заявив, що функція свічкових графіків стала доступною, і користувачі можуть скористатися нею. Все, що їм потрібно зробити, - це натиснути кнопку `Дослідити`, і перед ними відкриється новий світ.

Свічкові графіки доступні на Uniswap 🫡

Відстежуйте цінову динаміку в реальному часі. Виявляйте торгові патерни.

Просто клацніть вкладку `Дослідити` 🦄 pic.twitter.com/ZkE8kMALMw — Uniswap Labs 🦄 (@Uniswap) 5 травня 2024

У відео, яке було поділено разом з твітом, є опис того, як користуватися цією функцією. За допомогою цієї функції користувачі можуть відстежувати цінову динаміку різних активів в реальному часі. Оскільки Uniswap є децентралізованою криптовалютною біржею, ця функція буде дуже корисною для користувачів. Оскільки вони можуть оцінювати продуктивність активу в реальному часі, вони прийматимуть обгрунтовані рішення.

Користувачі зможуть дізнатися про торгові патерни використовуючи свічкові графіки. Вони зможуть дізнатися, які активи продаються найкраще, і наскільки вони можуть скористатися торгівлею. Таким чином, нова функція додає до фінансового успіху трейдерів.

Щоб ви були в курсі: нові продукти, які допоможуть вам мудріше міняти 👇https://t.co/nI1DAmnDLz — Uniswap Labs 🦄 (@Uniswap) 5 травня 2024

У відео показано деталі, які доступні на свічковому графіку, та як їх можна вивчити. Зацікавлені клієнти можуть відвідати веб-сайт або додаток гаманця Uniswap, щоб вивчити цю функцію. У іншому підключеному твіті воно також поділилося деталями нових продуктів, які можуть допомогти користувачам мудріше міняти.

Переваги живих графіків

Є кілька переваг живих свічкових графіків для користувачів. Підписники та користувачі Uniswap зможуть з них скористатися по-різному. Як було сказано вище, ці графіки надають докладний вигляд на ринковий настрій, що може допомогти їм отримати деякі активи або відмовитися від інших.

Вони показують періоди оптимізму чи песимізму, тим самим демонструючи відчуття ринку. Так як вони показують цінові точки, користувачі можуть припускати, скільки вони зможуть заробити на активі. Таким чином, це велика користь для користувачів отримати допомогу від функції свічкових графіків.

Висновок

Uniswap оголосив, що додав нову функцію до додатку. У твіті був оголошений запуск функції свічкових графіків, яку можна використовувати за допомогою кнопки `Дослідити`. Користувачі можуть скористатися нею на різних рівнях, аби скористатися своїми угодами.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть