Hedera та Shinhan Bank: партнерство для фінансової революції в азійському ринку

Hedera та Shinhan Bank: партнерство для фінансової революції в азійському ринку

Hedera струшує фінансовий сектор: Shinhan Bank запускає KRW на блокчейні для безперешкодних трансакцій

Hedera уклала партнерство з південнокорейським банком Shinhan для революції у фінансах. Фонд HBAR поглиблює своє вплив у азійському ринку.

Hedera Hashgraph (HBAR) виріс у силу в фінансовій галузі. Недавно фонд HBAR оголосив про запуск южнокорейської вон (KRW) як реального світового активу на мережі Hedera банком Shinhan. Shinhan Bank завершує пілотний етап.

Як повідомлялося раніше Crypto News Flash, цей пілотний етап є продовженням доказового концепту банку Shinhan, який розпочався у 2021 році, коли він уклав партнерство з Standard Bank, найбільшим банком в Африці, для стабільних міжнародних переказів.

Пілотний доказовий концепт сумісний з Ефірієвою Віртуальною Машиной (EVM), що означає, що будь-які емітенти стабільних монет на основі EVM можуть використовувати цю структуру. Емітенти користуються високою масштабованістю Служби Токенів Hedera на рівні 10 000 TPS та збільшеною програмованістю EVM, що розблоковує неперевершену гнучкість та потужність стабільних монет. Використовуючи Stablecoin Studio, Shinhan Bank, найдавніший банк Південної Кореї, розробив південнокорейську вон (KRW) як RWA на мережі @Hedera 🇰🇷

  • Пілотний проект був продовженням попереднього ПК з членом Урядової Ради Hedera та найбільшим банком в Африці - @SBGroup 🧵

У тестовому середовищі, яке відповідає поточним виробничим можливостям, пілотний проект реалізував миттєве засвідчення та миттєву інтеграцію курсів іноземної валюти (FX) для KRW, тайського бата (THB) та нового тайванського долара (NTD). Протягом цього пілотного проекту Shinhan Bank співпрацював з численними корпораціями, включаючи SCB TechX, цифрову технологічну підрозділ групи SCBX.

Запуск KWR на мережі Hedera банком Shinhan став результатом поточних перешкод при відправленні та отриманні міжнародних переказів. Деякі з існуючих проблем в застарілих системах включають повільний час обробки, відсутність системної стандартизації, обмежені години роботи, високі комісійні витрати та складність в системі.

Технічні можливості Hedera, отже, надають конкурентну перевагу для Shinhan Bank, забезпечуючи фінансовому установі інфраструктуру, що є високо безпечною, масштабованою та легко керованою.

Shinhan Bank - найдавніший банк Південної Кореї з активами понад KRW 664,4 трильйона. Компанія надає повний спектр банківських послуг для фізичних осіб, малих та середніх підприємств і великих організацій. Згідно з попередніми висновками Crypto News Flash, банк зробив історію як перший банк у Південній Кореї, який запропонував облікові записи для торгівлі на ім`я реальними грошима на криптобіржі для інституцій.

Фокус Hedera на азійському ринку

Азія стала ключовою областю фокусу для Фонду HBAR. Співвідношення між бізнесом та споживачами у Азії може бути причиною того, чому прийняття Web3 є міждисциплінарним, виділяючи Non-Fungible Tokens (NFTs) та геймінг. Крім цього, є чіткий інституційний інтерес та участь.

Shinhan Bank - лише один із багатьох фінансових установ, які досліджують рішення RWA на Hedera в Азії. Мережа Hedera уклала партнерство з банками Nomura та DBS Bank.

Тим часом HBAR, внутрішній цифровий актив Hedera, останнім часом побачив сплеск ціни й подальше падіння через непорозуміння з участю BlackRock, як підкреслено в відео на YouTube Crypto News Flash.

Експеримент спочатку розпочався, коли блокчейн стартапи Archax та Ownera токенізували акції фонду ICS US Treasury Money Market Fund BlackRock на платформі Hedera. Проте BlackRock швидко спростував новини, заявивши, що він не мав прямої участі у процесі токенізації, що призвело до 25% падіння ціни HBAR.

Протягом останніх 24 годин HBAR зросло на 5% і торгується за $0,1096. Ринок становить $3,9 мільярда, обсяг торгів оцінюється в $246 мільйонів.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть