Орбітпад переходить на v2 для поліпшення користувацького досвіду

Орбітпад переходить на v2 для поліпшення користувацького досвіду

Orbitpad оголошує про міграцію з v1 на v2 для покращення користувацького досвіду

Orbitpad планує запустити процес міграції з v1 на v2 для вирішення ряду системних проблем, пов`язаних з контрактом стейкінгу, щоб створити значно кращий UX для користувачів загалом. Після запуску міграції, стейкінг, анстейкінг та отримання винагород в додатку v2 фактично буде автономним для всіх користувачів. Це через те, що всі дані запрограмовано автоматично перенести до останнього смарт-контракту.

Орбітпад реалізуватиме процес міграції з v1 на v2 для вирішення всіх питань, пов`язаних з контрактом стейкінгу. Після цієї міграції ви зможете безперешкодно взаємодіяти зі стейкінгом, анстейкінгом та отриманням винагород на додатку v2 без необхідних ручних дій.

Орбітпад покращить захист користувача у в2 Оновленні додатку

Цей майбутній додаток v2 має кілька значних покращень, які поліпшують користувацький досвід і посилюють функції безпеки. Серед значних змін включено оновлення користувацького інтерфейсу як для додатку запуску, так і для смарт-контрактів запуску пулу. Як обговорювалося раніше, покращені протоколи безпеки є основоположними в захисті транзакцій та особистої інформації користувача.

Перед розгортанням на головну мережу різні аудитингові фірми оцінили всі смарт-контракти. Цей процес аудиту проводиться для того, щоб переконатися, що смарт-контракти відповідають вимогам і посилюють довіру користувача до цілісності платформи.

Додаток v2 Орбітпаду для надання користувачам можливості налаштовуваної блокування і управління портфелем

Хоча додаток Orbitpad v2 спрямований на вирішення попередніх проблем стейкінгу для запобігання помилкам, він принесе багато нових та інноваційних корисних рішень для користувачів. OrbitLock стає цінним інструментом, дозволяючи користувачам блокувати свої токени та ліквідність з індивідуальним та налаштовуваним блокуванням. OrbitLock надає великий контроль для всіх користувачів і може бути особливо корисним для проектів або осіб, які хочуть безпечним способом управляти своїми активами з плином часу.

Нова функція OrbitAsset - це одновідомий, повнофункціональний веб-сайт портфелю, де користувачі можуть переглядати всі транзакції, пов`язані з адресою свого гаманця. Вона дозволяє користувачам уважно контролювати як відправлені, так і отримані транзакції та виконувати відклики. Нарешті, впроваджені функції проти-снифери посилюють безпеку. Вони можуть захистити користувачів від будь-яких зловмисних дій, спрямованих на крадіжку гаманця.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть