Набір інструментів штучного інтелекту на Манта Пасифік: Огляд

Набір інструментів штучного інтелекту на Манта Пасифік: Огляд

Манта Пасифік представляє комплексний набір інструментів штучного інтелекту з провідними компаніями

Мережа Манта поєднала зусилля з Celestia, ORA та Hyperbolic, щоб ввести комплексний набір інструментів штучного інтелекту на Манта Пасифік. Ця співпраця ставить за мету охопити увесь життєвий цикл розробки штучного інтелекту, включаючи навчання, впровадження та виведення в умови. Ініціатива розрахована на використання Універсальних Схем, покращених за допомогою Манта ШІ, підтриманих інфраструктурою DePIN від Hyperbolic для децентралізованого доступу до GPU та інноваційного ШІ від ORA.

  • Система ШІ на ланцюжку @OraProtocol (OAO) запущена на #MantaPacific, що дозволяє масштабне та перевірене ШІ на мережі!
    Розробники тепер можуть використовувати OAO для створення додатків на ланцюжку, підтримані LLM.
    Приєднуйтесь 👇 https://t.co/nglVDfeGdS

Мережа Манта, відома як найбільша модульна екосистема другого рівня (L2), підвищує свою здатність ефективно впроваджувати та масштабувати ШІ додатки. З модулярною архітектурою, що сприяє безперешкодній інтеграції інструментів та сервісів штучного інтелекту, Мережа Манта, підтримана модульною доступністю даних від Celestia, надає неперевершене масштабоване середовище для використання AGI інструментів. Мережа планує пропонувати нові AGI-досягнуті інструменти та сервіси, дозволяючи розробникам вдосконалювати додатки з інноваційними функціями. Спрощений Доступ до Високорівневих AGI Моделей

ORA має на меті революціонізувати доступ до AGI моделей за допомогою свого протоколу оптимістичного машинного навчання (opML), що гарантує вартісну та масштабовану офлайн інференцію з перевіркою на ланцюжку. Впровадження On-chain AI Oracle (OAO) в Manta Pacific дозволить масштабовану інференцію, інтегруючи ці функції в Універсальні Схеми Мережі Манти для легкого доступу розробників.

Універсальні Схеми Мережі Манти незабаром будуть включати набори інструментів ШІ як сервісу, що дозволить розробникам використовувати потужні офлайн AGI моделі. Це покращення спрямовано на спрощення розробки нових моделей та додатків з ШІ, забезпечуючи надійну платформу як для досвідчених розробників, так і для тих, хто тільки починає з технологією ШІ.

Розв`язуючи проблеми масштабованості та великих витрат на операції, Манта Пасифік, з його міцною інфраструктурою, підтриманою Celestia та Hyperbolic, пропонує середовище, що значно знижує витрати користувачів. Особливо важливо відзначити, що Манта Пасифік вже досяг значних економічних вигод, зекономивши лише у 2024 році 2,5 мільйона доларів на комісіях газу. Зі збільшенням прихильності до інференції ШІ, передбачаються додаткові заощадження.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть