Нестримний Ріст та Інновації Sui: Рік Один

Нестримний Ріст та Інновації Sui: Рік Один

Нескінченний Ріст та Технологічні Інновації у Рік Один: Sui (SUI) відкриває Революцію Web3

Sui відзначає своє перше річницю, блокчейн мережа робить огляд року небаченого росту та технологічних інновацій. Досягнення мережі позиціювали її на передньому краї веб3 революції. Нова мова програмування Sui, Move, ввела нову архітектуру, зосереджену на об`єктах, що дозволяє виконаність та функціональність, якої просто не було на існуючих блокчейнах. Протягом першого року Sui не мав ані хвилини простою або прикладу зниженої продуктивності. Мережа досягла надшвидкості транзакцій, масштабу, рекордного виконання Mainnet та дуже низьких комісій.

Перший рік операції Sui: Нестримний Ріст та Технологічні Інновації

  • Протягом першого року з моменту запуску Mainnet, Sui відчув вирішальний рік росту та технологічних інновацій.
  • Мережа нової мови програмування, Move, ввела нову архітектуру, зосереджену на об`єктах, що дозволяє виконаність та функціональність, якої просто не було на існуючих блокчейнах. Це призвело до блокчейна, який є єдиним у галузі - універсальним координаційним шаром для розумних активів.

Рекордне Виконання

Виконання Sui у перший рік було не просто помітним. Мережа не мала ані хвилини простою або прикладу зниженої продуктивності з моменту запуску Mainnet. Крім того, Sui досягов надшвидкісних транзакцій з часом фіналізації всього 400 мілісекунд, масштабу, з піком 297,000 транзакцій на секунду в контрольованому середовищі. Крім того Sui встановив рекорд виконання Mainnet, з 65,8 мільйонами транзакцій виконаними за один день - найбільше в усіх блокчейнах усіх часів. Усе це було досягнуто зі збереженням дуже низьких комісій, забезпечуючи передбачувані, стабільні вартості транзакцій навіть під час періодів великого використання.

Уроки Вперед: Майбутнє Sui у Web3

Після того, як Sui входить у свій другий рік, мережа готова продовжувати свою траєкторію росту та інновацій. Команда в Sui постійно працює над вдосконаленням технологій, із останніми розробками включаючі Mysticeti, які значно скорочують час від початку до кінця в Sui та Pilotfish, який дозволяє практично необмежене горизонтальне масштабування. Sui також вводить унікальні реалізації технологій, які полегшують прийом та роблять блокчейн доступним для широкого кола користувачів, як у підприємницькому, так і в роздрібному каналах.

Висновок

З роком небаченного росту та технологічних інновацій за плечима, Sui добре позиціонований, щоб продовжувати лідирувати у революції Web3. Унікальні можливості та можливості мережі, разом з її міцною продуктивністю та низькими комісіями, роблять її перспективною платформою як для розробників, так і для підприємств. Увійшовши у свій другий рік, майбутнє світле для цієї новаторської блокчейн мережі.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть