USDT на TON: з постачанням 130 мільйонів - аналіз росту

USDT на TON: з постачанням 130 мільйонів - аналіз росту

Постачання стейблкоїна USDT на блокчейні TON склало 130 мільйонів за 2 тижні

З моменту запровадження USDT на блокчейні TON постачання цього стейблкоїна зросло на понад 70 мільйонів всього за два тижні, становлячи 130 мільйонів. Хоча USDT працює на декількох блокчейнах, його присутність на TON робить його восьмим за обсягом обігу. Блокчейн TON бачить збільшення в подачі токенів Tether на 70 мільйонів

З моменту дебюту на мережі TON два тижні тому поставка токенів tether (USDT) на TON збільшилася до 130 мільйонів. Спочатку було оголошено на заході Token2049 в Дубаї, що на початку буде випущено 60 мільйонів токенів. Кількість токенів на TON в подальшому зросла на 70 мільйонів, встановивши його як восьмий за обсягом випуску USDT блокчейн.

Поточні цифри свідчать, що 34 438 власників володіють USDT на мережі TON. З них децентралізована біржа Ston.fi має найбільше, 20,12 мільйона, або 15,73% від усього постачання. Uquid посідає друге та четверте місця з 11,92% та 9,52% відповідно, за ними йдуть Okex на 11,25%, та Bitfinex, який утримує 7,65%, за метрикою tonviewer.com.

Цей ріст постачання наступив після запуску кампанії заробітку кишень Telegram, яка виділила $30 мільйонів володільцям USDT. Згідно з описом програми, депозитарі 3 000 тетерів можуть отримати 50% річного відсотка доходу (APY) протягом перших двох тижнів і 25% APY протягом наступних двох тижнів, як оплату в toncoin (TON).

На даний момент загальний обіг USDT становить 110,60 мільярда, зробивши випуск TON мінімальним у порівнянні з мережами Tron та Ethereum. Це становить всього 0,118% від загального постачання тетерів, що існують. Проте, його зростання було стрімким, перевершуючи такі мережі, як NEAR, EOS, Celo, Liquid, Algorand, та Polkadot за останні два тижні.

Як ви вважаєте про зростання тетерів на мережі TON? Поділіться своїми думками та враженнями на цю тему у розділі коментарів нижче.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть