Накопичення 47 000 BTC китами впродовж 24 годин

Накопичення 47 000 BTC китами впродовж 24 годин

Біткоїнові кити купили відпад, отримавши 47 000 BTC за 24 години

Поки багато секторів ринку панічно продавали свої Bitcoin (BTC) на цьому тижні, найбільші кити цифрової валюти, здається, використали спад.

Згідно з даними, наданими головним виконавчим директором CryptoQuant Кі Янг Чу, активні адреси біткоїнових китів накопичили 47 000 BTC протягом 24 годин після того, як ціна Bitcoin цього тижня впала нижче $57,000 за монету.

Активна адреса кита визначається як власність як мінімум 100 BTC та здійснюється активність на блокчейні протягом останньої доби. Чу сказав, що баланси не включають централізовані біржі та гірники Bitcoin, але включають певні кастодіанів Bitcoin, такі як провайдери Bitcoin ETF.

`Ми вступаємо в нову еру,` - написав Чу на Twitter щодо даних. Хоча баланси китів значно збільшилися з моменту схвалення Bitcoin spot ETF в США у цьому році, виконавчий директор зазначив, що стрибок балансу цього тижня `не пов`язаний з ETF`.

Накануні Чу підкреслив, як нові біткоїнові кити, включаючи покупців spot ETF, опинилися в стані втрат після того, як Bitcoin впав нижче $60,800.

Так само аналіз від провідного аналітика Glassnode Джеймса Чек виявив, що вартість короткострокових утримувачів Bitcoin на момент середи становила $59,600. Статистично короткострокові утримувачі більш ймовірно панічно продають свої утримання, одразу як їх вартість збита, ускладнюючи волатильність цін в цей час.

Незалежно від цього, Чек також сказав, що спад виявився стандартною величиною, яку бачили в типових бульбарах Bitcoin, і передбачив, що це буде гарний час для покупки. На момент п`ятниці Bitcoin знову стрімко збільшився до $62,700, що дало прибуток для всіх, хто слідував його порадам.

Згідно з аналітиком TXMCtrades, збільшення балансу адрес китів може фактично не представляти собою накопичення монет китами, а показує `невинний потік управління гаманцями` серед більших суб`єктів.

`Є сотні тисяч невизначених суб`єктів на блокчейні з великими відштовхуваннями, але люди, які не дивляться на ці дані цілий день, будуть поощрені стрибати до диких висновків,` - написав він на Twitter в п`ятницю.

Дані про Bitcoin ETF показали, що Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) отримали приплив коштів в п`ятницю вперше після запуску як Bitcoin spot ETF, що можливо сигналізує про перший сильний потік у Bitcoin ETF загалом практично за місяць.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть