LayerZero: фермерам сибіл аірдропів вимагається самостійна звітність

LayerZero: фермерам сибіл аірдропів вимагається самостійна звітність

LayerZero вимагає від фермерів сибіл аірдропу самостійно звітувати

LayerZero, протокол, що дозволяє з`єднання між несумісними блокчейнами, надає фермерам сибіл аірдропів можливість самостійно звітувати про свої адреси до 17 травня в обмін на зменшену виплату токенів.

За інформацією від LayerZero, ті, хто вирішать виходити на світло, отримають 15% від їхньої передбаченої виплати, тоді як ті, хто не зробить цього, ризикують отримати `нічого` з запланованого аірдропу токенів.

Фермерство сибіл аірдропів вказує на якнайочевидніше обманне практику, коли особи здійснюють сибіл атаки, створюючи кілька фальшивих ідентичностей або облікових записів для зловживання програмами аірдропів.

Сибіл атака здійснюється, коли особа створює численні фальшиві облікові записи для отримання недобропорядної переваги, наприклад, отримання більше токенів аірдропу, ніж законно заслуговує. Ця поведінка вважається неетичною, оскільки підриваєся сприйнята справедливість та безпека програм аірдропу, хоча багато хто в галузі все ще використовують її як метод.

Пости з блогів LayerZero детально описують, як проект планує вирішити проблему та впровадити використані методи сибіл фільтрування для виявлення активності фармінгу аірдропів наемниками.

Зокрема, деякі з параметрів фільтрування включають створення безцінних NFT та розсилання низькозначних транзакцій через різні блокчейни для реєстрації діяльності.

Активність сибіл, де користувачі вживають такі тактики, як створення кількох адрес для збільшення своєї частки в аірдропі, є значущою проблемою для криптопроектів. Це особливо справді, коли очікується аірдроп, оскільки активність користувачів часто зменшується після розподілу токенів, з наемними фермерами переносять свої кошти до проектів, які ще не розподілили токени.

`Ми надаємо усім користувачам сибіл можливість самостійно звітувати протягом наступних 14 днів за 15% від їхньої передбаченої виплати, без будь-яких запитань`, - заявив LayerZero в своєму пості X.

LayerZero сам побачив зниження активності користувачів після анонсу знімку аірдропу. Згідно з даними від ончейн-дослідача протоколу, щоденні транзакції між ланцюжками впали з близько 300 000 30 квітня, за день до анонсу аірдропу, до близько 150 000 наразі, що представляє зниження більше 50%.

Для протидії масовому виходу користувачів після аірдропу деякі криптопроекти почали використовувати процес розподілу токенів у кількох раундах.

Протоколи, такі як децентралізована біржа Юпітер та платформа по переставці Ethereum EigenLayer, обрали цей підхід. На цьому підіб`ї, виникло припущення, що LayerZero може долучитися, оскільки команда заявила, що знімок 1 травня був першим для аірдропу, що вказує на можливість майбутніх знімків.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть