Програма Icebreaker: Зміцнення росту на Avalanche

Програма Icebreaker: Зміцнення росту на Avalanche

Фонд Avalanche представляє програму Icebreaker

Фонд Avalanche (AF) з радістю оголошує про запуск своєї програми Icebreaker, амбіційної ініціативи з метою зміцнення зростання та стійкості екосистеми Avalanche шляхом розширення онлайн-активностей AF. Ця програма є важливою віхою в подорожі AF до сприяння інноваціям, підтримки нових проєктів та становленням кутовим каменем ростучої підприємницької спільноти Avalanche.

Мета програми Icebreaker

Програма Icebreaker має чотири ключові цілі:

  1. Надання підтримки новим проєктам: AF спрямовує увагу на допомогу новим та зароджуючимся проєктам у подоланні початкових бар`єрів для вступу на ринок, надаючи їм більше підтримки, щоб вони змогли ефективніше продемонструвати свою цінність та відповідність продукту на ринку.

  2. Покращення стабільності ринку: AF має на меті поліпшення глибини певних ринків на протоколах Avalanche, сприяючи встановленню стабільної та ефективної екосистеми для всіх учасників.

  3. Диверсифікація: Допомагаючи у рознообразіє екосистеми, AF прагне забезпечити жвавість та підкреслити багатофункціональність технології Avalanche, підтверджуючи свою відданість довгостроковому успіху та процвітанню екосистеми Avalanche.

  4. Активне залучення до екосистеми: Програма Icebreaker відображає продовжену мету AF активно сприяти росту екосистеми Avalanche.

Програма Icebreaker: Фаза перша

Початкова фаза програми Icebreaker буде сфокусована на ліквідних токенах стейкінгу (LSTs). Цей тип активів представляє важливий сектор екосистеми Avalanche, пропонуючи користувачам та розробникам інноваційні способи участі у спільноті Аваланч.

AF з радістю оголошує, що перший транш програми передбачатиме внесок до 500 000 AVAX, розподілених серед певних проєктів LSTfi. Продовжуючи взаємодію з підприємцями та більш встановленими проєктами у громаді Avalanche, AF сподівається надати підтримку додатковим протоколам.

Постійна оцінка та майбутні плани

AF зобов`язаний постійно оцінювати вплив програми Icebreaker, забезпечуючи її успішність та ефективність. Ця ініціатива розгорнеться у кількох фазах, кожна із яких розроблена для вирішення різних потреб та можливостей у рамках Avalanche. Майбутні фази, ймовірно, включатимуть надання додаткової підтримки більшому числу проєктів екосистеми.

Відгукуючись на зворотний зв`язок та потреби громади, AF буде оголошувати подальші оновлення щодо програми Icebreaker у відповідний час. Ці оновлення будуть містити деталі того, які проєкти екосистеми можуть звертатися до Фонду для отримання підтримки.

Покищо, AF планує організувати індивідуальні взаємодії з громадою по різним вертикалям у громаді Avalanche, маючи на меті забезпечити доступність та реагованість на потреби та цілі учасників громади. Ці початкові сесії стануть платформою для широкої та постійної взаємодії, обговорень та співпраці у майбутньому.

Програма Icebreaker - активна демонстрація зобов`язання AF підтримувати інновації, сприяти росту та активно сприяти громаді Avalanche. AF пишається тим, що запустила цю цінну програму, з нетерпінням спостерігатиме результати та буде продовжувати публікувати періодичні оновлення про прогрес.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть