Тримай мережу: інституційні інвестори вклали мільйони у Bitcoin ETFs

Тримай мережу: інституційні інвестори вклали мільйони у Bitcoin ETFs

Оптимізм щодо BTC, оскільки інституційні інвестори звітують про мільйони у володінні Bitcoin ETFs

Цей рік відзначився значним змінами в інвестиційному ландшафті, оскільки Управління з питань цінних паперів та бірж (SEC) у січні схвалило дев`ять індексних фондів з обміну Bitcoin (ETFs). Це відкрило шлях для інвесторів нарощувати експозицію до Bitcoin (BTC) через знайомі інвестиційні засоби, інтегруючи криптовалюту в основний фінансовий ринок.

У вияві довіри до криптовалют Гонконгські управляючі активами інвестували значні $112 мільйонів у американські ETFs на місцях Bitcoin, як показують нові дані Еріка Бальчунса, старшого аналітика ETF для Bloomberg.

Гонконгський Yong Rong Asset Management зробив значні інвестиції, купивши на $38 мільйонів акцій Bitcoin Trust BlackRock’s (NYSE: BLK), що становить 12,14% від загальної суми його утримання.

Портфель Yong Rong включає в себе суміш високотехнологічних та криптовалютних активів, включаючи акції таких компаній, як Nvidia (NASDAQ: NVDA), Meta (NASDAQ: META) та Tesla (NASDAQ: TSLA), поряд з Bitcoin, створюючи те, що загалом відомо як «Портфель LFG». За даними, Yong Rong Asset Management має найбільшу одиночну інвестицію в ETF на $30 мільйонів у IBIT.

Ще одна фірма з Гонконгу, Ovata Capital Management, також значно інвестувала в цей клас активів, придбавши частки в чотирьох різних індексних фондах з обміну Bitcoin, повністю на понад $74 мільйона. Ці ETF, управляються провідними фінансовими установами, включаючи Fidelity, Grayscale, Bitwise та BlackRock, підкреслюють стратегічну диверсифікацію Ovata в цьому класі активів.

Овата стала найбільшим видільником в ETFs на Bitcoin на даний момент, з чотирьома з його п`яти найбільших утримань у цій категорії.

Слід відзначити, що ці стратегічні кроки Yong Rong і Ovata свідчать про сильну інституційну підтримку Bitcoin як життєво важливої складової різноманітних інвестиційних портфелів.

Останні звіти BlackRock IBIT про перші витоки, які склавали $37 мільйонів. Джеймс Сейффарт, аналітик у Bloomberg, робить припущення, що Yong Rong Asset Management може переміщати свої інвестиції з індексного фонду з обміну Bitcoin iShares в Hong Kong ETF на місцях Bitcoin, що потенційно призводить до цих витоків.

Недавно ринок Bitcoin продемонстрував значну стійкість, з ціною Біткоїну, яка знову підвищилася понад $61,000. Продовжена підтримка пропозицій Bitcoin та Ethereum (ETH) Гонконгом, разом з постійним інтересом до американських ETFs у всьому світі, підтверджує сильну інституційну підтримку для Bitcoin.

Цей розвиваючийся ентузіазм свідчить про загальне прийняття та інтеграцію криптовалют в основний фінансовий ландшафт, обіцяючи захоплююче майбутнє для інвесторів, які навігують цим цифровим фронтом.

Відомості: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестиції є спекуляційними. Під час інвестування ваш капітал підлягає ризику.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть