Шиба Іну: Прибутковість утримання токенів SHIB

Шиба Іну: Прибутковість утримання токенів SHIB

Шиба Іну: 733 трильйони SHIB залишаються прибутковими попри падіння ціни

Поки ціна Шиба Іну (SHIB) продовжує пройти період консолідації, дані ланцюжка блоків показують дивовижний висновок: велика кількість 733 трильйонів токенів SHIB, що зберігаються в гаманцях, залишаються прибутковими незважаючи на поточне затишшя у ціні SHIB. Це відкриття підкреслює стійкість та довгострокове зобов`язання власників SHIB, незважаючи на короткострокові флуктуації настроїв на ринку.

Індикатор ціни прибутковості дивиться на реалізовані прибутки та втрати на основі даних ланцюжка блоків для адрес, які в даний момент утримують криптовалютний актив. Незважаючи на недавнє затишшя цін SHIB, цей індикатор ланцюжка блоків показує, що значна кількість власників SHIB продовжують утримувати свої токени на рівнях, де вони отримують прибуток.

Згідно з індикатором ціни рівноваги IntoTheBlock, грандіозні 733,61 трильйона SHIB утримуються 653 530 адресами Шиба Іну при приблизних цінах від $0,000002 до $0,000022 за середньою ціною $0,000011.

Ця цифра підкреслює значну акумуляцію токенів власниками SHIB, які пережили кілька ринкових циклів та докладають зусиль для виконання своєї стратегії утримання (hodling).

Крім того, це може свідчити про те, що багато власників приймають довгострокову перспективу щодо своїх утримувань SHIB. Замість піддаванняться короткостроковій волатильності ринку, ці власники фокусуються на потенційному майбутньому зростанні та прийнятті SHIB, а також на розвитку ширшої екосистеми Шиба Іну.

На момент написання, SHIB зросла на 4% за останні 24 години до $0,00002372, повторюючи загальне відновлення ринку. Після п`яти послідовних днів падінь, ціна SHIB почала відновлюватися зі свого мінімуму 1 травня у $0,0000223.

Шиба Іну продовжує своє відновлення на третій день, досягаючи максимумів $0,00002383 на сесії сьогодні. Шиба Іну консолідує великий діапазон між $0,00001837 та $0,00003285, слідуючи за своїм спадом від максимумів $0,000045 5 березня.

В найближчому часі стійке пробиття вгору щоденного середнього руху 50 на рівні $0,00002635 може спровокувати новий рух для ціни SHIB з цілями на рівні $0,0000328 і, в кінцевому рахунку, на рівні $0,0000457.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть