Незрозумілість закриття основного гаманця Dogecoin вызвала обурення у спільноті

Незрозумілість закриття основного гаманця Dogecoin вызвала обурення у спільноті

Основний гаманець Dogecoin було закрито, що спричинило обурення у спільноті

Dogechain, основний гаманець, що працює без кастоді, підтримуючи екосистему Dogecoin (DOGE), закривається. На диво, багато учасників армії Doge не усвідомлюють сценарію, що змусив одного з користувачів та послідовника Dogecoin виступити.

Ідентифікований як Astro на X, заявник написав:

#Dogechain існує понад 10 років. Заповільно закривається менш як за 30 днів. Ніхто не сміє відкрито сказати, що саме спричинило це, і більшість людей ще не зрозуміли.

Хоча гаманець Dogechain має сильне спадкове значення в широкій екосистемі цифрових валют, регуляторна мережа в Сполучених Штатах змусила багатьох інноваторів останнім часом переглянути свою позицію. Dogechain не є першим з гаманців, що оголосив про закриття.

Спадщина гаманця Bitcoin-приватності Wasabi також розкрила раніше на цьому тижні, що вона припиняє роботу. Рішення, схоже, випливають з страхів, що виникають від арештів та звинувачень, принесених засновниками Samourai за відмивання грошей. Від Tornado Cash до Samourai, терпимість американських регуляторів до центрованої на конфіденційності спецодягу залишається низькою.

Спільнота Dogecoin в даний час розчарована, оскільки виходження Dogechain означає, що кількість гаманців, призначених для DOGE, зменшилась. Вплив Dogecoin не зменшується

Незважаючи на поточний погляд на ринок та регуляторні обмеження, вплив Dogecoin не зникає. Засновник Dogecoin Біллі Маркус залишається одним із передових голосів ринку і висловлює свою думку щодо поточного тренду.

Хоча Dogecoin може втрачати своє положення із закриттям Dogechain, але монета може отримати повну інтеграцію на платіжному додатку Елона Маска. Хоча це лише припущення, це очікування спричинило відновлену оптимістичність, що корисність мем-монети на тему собаки враз стрімко підніметься.

Виходження Dogechain ще не впливає негативно на ціну DOGE. За останні 24 години вона зросла на 0,7% і становить $0,1328, за даними з CoinMarketCap. Торговий обсяг монети зменшився на 36% і складає $1 110 810 641.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть