Ключові рівні для Bitcoin: $62,000 та $58,000

Ключові рівні для Bitcoin: $62,000 та $58,000

Bitcoin Price Alert: Ключові Рівні, Що Потрібно Спостерігати В Умовах Ринкової Турбулентності

Bitcoin, перший та найбільший криптовалютний актив за капіталізацією ринку, впав до мінімумів у розмірі $56,500 в кінці тижня, коли інвестори стали хвилюватися щодо рішення Федеральної резервної системи щодо процентної ставки.

Те, що, на перший погляд, заспокоїло ринки, голова Феду Jerome Powell зняв страхи щодо підвищення процентної ставки, заявивши, що це найімовірніше не буде наступним кроком Феду наразі. Після цього Bitcoin почав відновлюватися.

Аналітична компанія IntoTheBlock відзначила, що падіння Bitcoin нижче $57,000 привело до тих самих рівнів втрат у власників активу, що й в попередніх циклах.

IntoTheBlock підкреслює ключові рівні попиту та пропозиції, на які варто звернути увагу для Bitcoin, оскільки крипторинок стикається з невизначеністю. Ці рівні виросли як точки зацікавленості, відображаючи тривалий бій між биками та ведмедями, коли Bitcoin шукає напрямок серед волатильних умов ринку.

Рівень в $62,000 вважається значущою точкою опори, на якій зосереджено велику кількість ордерів на продаж. Тут Bitcoin зіштовхується із суттєвим продажним тиском від трейдерів, що прагнуть скористатися короткостроковими вигодами. Цей рівень є психологічним бар`єром для багатьох учасників ринку, які сприймають його як потенційну точку реверсу чи консолідації в ціновому траєкторії Bitcoin.

Натомість рівень у $58,000 вважається критичною точкою підтримки, на якій накопичуються ордери на покупку, відображаючи сильний попит. Це розглядається як важлива лінія оборони для биків Bitcoin, які пильно стежать за цим рівнем, щоб запобігти подальшому зниженню. Прорив цієї зони підтримки може спровокувати додатковий продажний тиск та потенційно призвести до глибшої корекції ціни Bitcoin.

У найближчі дні учасники ринку будуть уважно спостерігати за ціновою динамікою, щоб отримати ключі для наступних кроків Bitcoin. Остання волатильність на ринку, спровокована комбінацією макроекономічних факторів та інвесторського настрою, підсилила невизначеність та підвищила значимість цих зон пропозиції та попиту.

У час написання, BTC зросла на 0.37% за останні 24 години до $59,095.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть