Зростання ціни VeChain на 500% після відповіді на питання нових токенів VeBetterDAO

Зростання ціни VeChain на 500% після відповіді на питання нових токенів VeBetterDAO

ВЕТ друкує можливе зростання ціни на 500% після того, як VeChain відповідає на болюче питання, чому 2 нові токени з VeBetterDAO

VeChain нарешті вирішує побоювання власників ВЕТ та VTHO. Вона пояснює, як діяльність VOT3 та B3TR приноситиме користь лише ВЕТ та VTHO. Розкриття приходить разом із бичим формуванням графіка можливого зростання на 500% для ВЕТ.

VeChain безумовно мала захопливі кілька місяців. З запуском VeBetterDAO, її запуском MaaS та прибуттям двох нових токенів B3TR та VOT3 громада ВЕТ була неабияк переповнена враженнями. Хоча більшість власників ВЕТ та VTHO були раді побачити діяльність в новому напрямку на блокчейні, інші залишалися сумнівними.

Окрім цих нових запусків, VeChain також оголосила кілька нових партнерств, включаючи UFC та Vyvo, які тепер сприяють VeBetterDAO. Програма VeBetterDAO вже залучила багато нових користувачів, успішно завершила багато раундів голосувань і навіть запустила захоплюючі нові ініціативи.

Однак власники ВЕТ та VTHO продовжують ставити під сумнів команду VeChain, а також гендиректора проекти Санні Лу та вимагають відповіді, яка задовольнить оригінальних власників токенів. Хоча Санні Лу постійно говорив про плани VeChain, які продовжують підвищувати ВЕТ та VTHO, звучала ще одна відповідь з відповідального за комунікації у VeChain, Соломона Грандла.

Зокрема, глава комунікацій VeChain Соломон Грандл пояснює, як токени VeBetterDAO VOT3 та B3TR користуються усім екосистемою VeChain. У цій програмі один з них запитує його, чому нові токени і чи це візьме попит від ВЕТ та VTHO.

До цього реакція полягає в тому, що попит не буде віднято, оскільки ВЕТ та VTHO є протокольними токенами, а VeBetterDAO запускається за допомогою VOT3 та B3TR, які є окремим рівнем поверх протоколу. Це означає, що будь-яка діяльність, яка відбувається через VeBetterDAO, вимагає ВЕТ та VTHO. Він підтвердив, що ця динаміка не змінюється.

Можливо, нарешті всі від`ємні враження від проекту будуть розганятися. Тим часом аналітики VET порівнюють активність ціни VET. Одним з головних настроїв серед трейдерів та членів VeFam є те, що ВЕТ на даний момент повторно тестує важливу зону. Що ще важливіше, успішне перевірка з цього місця означатиме 400-500% бичу ралі для активу в середньостроковому періоді.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть