IEO на KuCoin для 5M токенів Lifeform (LFT): Деталі

IEO на KuCoin для 5M токенів Lifeform (LFT): Деталі

Конкурс на 27 тому IEO на KuCoin для 5M токенів Lifeform (LFT): Деталі

Видатна глобальна криптовалютна біржа KuCoin запускає свій 27-й Токен-Сейл Spotlight, початкову пропозицію токенів (IEO), на якій демонструє Lifeform (LFT), інноватора в галузі децентралізованих цифрових ідентифікаційних (DID) рішень. Біржа повідомила про цей розвиток у четвер через свій офіційний веб-сайт.

Надходяща подія Spotlight буде включати продаж токенів Lifeform, який має жорсткий ліміт в $150,000 USDT. Особливістю продажу є те, що на нього буде пропонуватися 5,000,000 токенів LFT, які будуть розподілені серед 3,000 переможних лотерейних квитків.

Починаючи з 6 травня о 10:00 UTC і триваючи до 12 травня 2024 року о 16:00 UTC, KuCoin буде робити щогодинні знімки балансів користувачів у USDT та KCS. Ці знімки будуть використовуватися для розрахунку середньої вартості чистих активів, яка визначить кількість лотерейних квитків, яку може отримати кожен учасник.

Розподіл квитків для кожного користувача буде підтверджено після закінчення періоду розрахунків 13 травня о 10:00 UTC. Переможці лотереї будуть оголошені 14 травня о 10:00 UTC, а розподіл токенів відбудеться між 08:00 і 11:00 UTC 15 травня. Користувачі можуть перевірити свою відповідність і переглянути розподіл квитків на сторінці Spotlight.

У своєму оголошенні KuCoin підтверджує свою зобов`язаність надавати криптоспільноті високоякісні проекти, як Lifeform, для постійного розвитку глобального досягнення криптопромисловості.

Для неосвічених Lifeform має на меті революціонізувати цифровий ландшафт, пропонуючи безпечні та безшовні децентралізовані цифрові ідентифікаційні рішення. Її пропозиції включають інструменти створення 3D аватарів, візуальні протоколи DID та рідний Веб3 децентралізований ідентифікаційний систему, підтриману SDK метавсвіту.

Платформа Universal Domain Lifeform запущена в 2024 році для розвитку екосистеми Bitcoin, спрощуючи блокчейн доменні імена з суфіксом .btc. Це спрощує ідентифікацію користувачів та аутентифікацію через різні мережі, забезпечуючи безпечну та надійну взаємодію. Вона також усуває необхідність повторних перевірок особистості.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою радою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується бути обережними перед тим, як вживати будь-які дії, пов`язані з компанією.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть