Bitcoin: Повернення та стрибок чи загибель

Bitcoin: Повернення та стрибок чи загибель

Bitcoin втратив історичний рівень, аналітик каже `Повернення та стрибок чи загибель`

Аналітик вказав на те, як Bitcoin недавно закрило нижче історичного рівня в ланцюжку, відновлення якого може стати прикрою новиною для BTC. Bitcoin впав нижче витрат власника короткостроково під час останнього краху.

У новій публікації на X, Маартунн обговорив останнє закриття BTC нижче реалізованої ціни для власників короткострокових активів та підкреслив його важливість відновлення.

Тут `реалізована ціна` вказує на показник на ланцюжку, який відстежує ціну, за яку середній інвестор на мережі Bitcoin придбав свої монети. Іншими словами, він вимірює середні витрати на ринку BTC.

Коли поточна вартість криптовалюти знаходиться нижче цього метричного показника, це означає, що середній інвестор на ринку утримує свої монети в умовах втрат в даний час. З іншого боку, бути вище індикатора означає, що власники в цілому наразі знаходяться в прибутку.

В поточній темі реалізована ціна всього ринку Bitcoin не цікава, а лише підсекція: власники короткострокових активів (STH).

STH - це інвестори BTC, які купили свої монети протягом останніх 155 днів. Ці власники представляють нестійку сторону ринку, які легко реагують, коли відбувається зміна, така як крах або ралі в секторі.

Ось графік, який показує тенденцію реалізованої ціни специфічно для цих інвесторів протягом минулого року:

  • Ціна активу, здається, побачила перехрестя з цим метричним показником за останні дні | Джерело: @JA_Maartun на X

Реалізована ціна BTC STH коливається навколо $58 500. Під час останнього краху Bitcoin опустився нижче $57 000, що означає, що цей стрибок поставив цих інвесторів під тиск.

Історично середні витрати STH були значними для криптовалюти, оскільки вони чергуються, виступаючи як підтримка та опір, залежно від фази ринку.

Заключні думки

Після закриття нижче реалізованої ціни STH раніше, Bitcoin зараз бореться, щоб відновити цей історичний рівень. Тепер залишається побачити, чи буде знову знайдена підтримка, або рівень дійсно буде втрачено.

BTC Ціна

Bitcoin повернувся вище реалізованої ціни STH, торгується вище $59 300. Це безумовно позитивний знак, але важко сказати, чи це відновлення триватиме.

Виглядає так, що ціна монети ще не відновилася значно після краху | Джерело: BTCUSD на TradingView Зображення від Maxim Hopman на Unsplash.com, CryptoQuant.com, графік від TradingView.com Узагальнення: Стаття надана виключно для навчальних цілей. Вона не представляє думок NewsBTC щодо того, чи купувати, продавати чи утримувати будь-які інвестиції і, звичайно, інвестування несе ризики. Вам радять провести власне дослідження перед тим, як робити будь-які інвестиційні рішення. Використовуйте надану інформацію на цьому веб-сайті виключно на свій ризик.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть