Блокчейн TON з Pantera: високі надії файнансового росту

Блокчейн TON з Pantera: високі надії файнансового росту

Високі надії вбачають у монеті TON з Pantera як її останнім інвестором

Pantera має за мету введення криптовалюти до мас з інвестиціями у блокчейн TON. Блокчейн TON отримав значне визнання серед криптовалютних інвесторів внаслідок недавніх партнерств та інтеграцій. Після останньої інвестиції Pantera, TON може побачити ралі.

Блокчейн Ton (TON) може побачити більший ріст у наступних місяцях після того, як інвестиційна компанія Pantera Capital оголосила про недавню інвестицію в блокчейн Layer-one, як це вказано у блозі у четвер. Pantera інвестує у блокчейн Ton.

Райан Барні, старший інвестиційний асоціат у Pantera Capital, опублікував про інвестицію компанії в TON, який `може скористатися мережею 900 мільйонів людей` і дійсно може допомогти поширенню крипто серед широких громад.

Pantera виділила багато переваг, пов`язаних з її інвестицією в TON, включаючи масштабованість блокчейну за допомогою механізму шарду, який є дуже порівняльним з іншими провідними криптовалютами.

`Ми вважаємо, що TON має можливість ввести крипто до мас, оскільки він широко використовується в мережі Telegram`, - сказав Pantera Capital.

Також блокчейн TON отримав визнання серед криптовалютних інвесторів після недавніх партнерств та інтеграцій.

Після цих інтеграцій та партнерств, ринкова капіталізація монети TON драматично збільшилася в останні місяці. За даними Coinmarketcap, вона увійшла до топ-10 криптовалют, володіючи ринковою капіталізацією у розмірі $18,17 мільярда.

Також Tether прагне розширити свою підтримку для стабільних монет USDT та Gold-backed XAUT, додавши їх до мережі TON. Це може надати емітенту стабільних монет доступ до 900 мільйонів людей, які працюють на блокчейні TON через Telegram.

З останньою інвестицією Pantera Capital, разом з іншими помітними партнерствами та інтеграціями, TON може бути готовий до значного виросту. Share: Cryptos feed

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть