Ринкова капіталізація Pepe Meme Coin зросла на 26%

Ринкова капіталізація Pepe Meme Coin зросла на 26%

$3,300,000,000: Ринкова капіталізація Pepe Meme Coin збільшується на 26% за 24 години

Незважаючи на апатичну виступ ринку криптовалют, мемові монети на Solana (SOL) та Ethereum (ETH) демонструють вражаючі отримки. Капіталізація Pepe (PEPE) знову перевищує $3.3 мільярда, а обсяг торгів перевищив $1.45 мільярда в еквіваленті. Ціна мемової монети PEPE зростає на 26%; WIF, BONK записують двоцифрові отримки

Pepe (PEPE), третя за розміром мемова криптовалюта, демонструє найбільші отримки сьогодні серед усіх топ-100 криптовалют за ринковою капіталізацією. Протягом всього 24 годин ціна PEPE зросла на понад 26%, а обсяг чистого торговельного обороту в парах `спот` та `фьючерси` перевищив $1.4 мільярда.

Інші мемові криптовалюти також показали значні зростання за останню добу. Bonk (BONK) зріс на понад 22%, тоді як Shiba Inu (SHIB) та Dogwifhat (WIF) додали відповідно 10,4% та 16%.

Агрегована ринкова капіталізація сегменту мемових криптовалют має на меті досягти $50 мільярдів після зростання на 4,9% протягом 24 годин.

Як вже повідомлялося раніше U.Today, головні мемові монети Dogwifhat (WIF) та Pepe (PEPE) відзначилися списаннями на Coinbase в квітні 2024 року.

Найбільша мемова криптовалюта, Dogecoin (DOGE), додала 10% протягом ночі.

Агрегована капіталізація криптовалюти зросла лише на 3,3% і намагається залишитися вище рівня $2.32 трільйона. PEPE стрімко піднімається на перше місце за обсягом торгів, перевищує XRP

Ріст ціни PEPE призвів до ліквідації $5.6 мільйонів його фьючерсних позицій. Загалом 71% стертих позицій були короткими.

Також Shiba Inu (SHIB), відгалуження на Ethereum (ETH) та Arbitrum (ARB), досягло свого місцевого рекорду обсягу торгів. PEPE замінив XRP як дев`яту найбільш торговану криптовалюту, з агрегованим обсягом понад $1.45 мільярда.

Поки вчора всі мемові криптовалюти були в червоному, сьогодні вони, здається, очолюють відновлення ринку з відмінними отримками від 10-30%.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть