Надійні онлайн-метрики підтримують підйом ціни Біткоїна

Надійні онлайн-метрики підтримують підйом ціни Біткоїна

Критичний погляд на онлайн-метрики вказує на потенційно сильний рекавері для Біткоїну після падіння нижче $60,000. `Біткоїновий Фундаментальний Індекс` від Swissblock, який є композитним показником різноманітних індикаторів здоров`я мережі Біткоїна, нещодавно досяг того, що, здається, є точкою зміни напрямку, сигналізуючи можливий підйом ціни Біткоїна.

Одна з ключових метрик для розгляду - короткостроковий показник MVRV власників (Вартість на Ринку до Реалізованої Вартості), який зараз становить 0,96. Це співвідношення по суті порівнює ринкову вартість (поточну ціну, за якою торгується Біткоїн) з реалізованою вартістю (середньою ціною, за якою востаннє пересувались монети). Значення нижче одиниці, як правило, вказує на те, що короткострокові власники утримують монети з збитком, що може сигналізувати потенційне досягнення дна, якщо інші умови вирівнюються.

Коли STH-MVRV впав нижче одиниці, це зазвичай було передвестником відновлення ринку, оскільки це вказує на те, що продажний тиск від короткострокових власників зникає і може вказувати на виснаженість продавців. Ця виснаженість додатково підтримується останнім виступом `Біткоїнового Фундаментального Індексу`, який показує відновлення з нижчих рівнів, вказуючи на зростання мережі та довіру інвесторів.

Одержавши змогу на графіку `Біткоїнового Фундаментального Індексу`, були значні вибухи в індексі, які тісно корелюють зі зростанням ціни Біткоїна. Сам індекс вимірює кілька аспектів здоров`я мережі, включаючи обсяг транзакцій, активність гаманців та інші невідкриті пропрієтарні показники, які спрямовані на визначення загальної настрою та фундаментальної міцності Біткоїна.

Поточне значення індексу наближається до верхнього кінця свого останнього діапазону. Осторонто такі патерни історично вказували на те, що набирається сильний биковий настрій, особливо коли це поєднано з низьким STH-MVRV.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть