Прогнози на літні місяці для біткоїна

Прогнози на літні місяці для біткоїна

Що може трапитися з біткоїном у майбутньому? Аналітики поділилися своїми прогнозами на літні місяці! Ось деталі.

За словами індустріальних аналітиків, інвестори на фьючерси біткоїну готуються до сповільнення активності на ринку протягом літніх місяців. Аналітики стверджують, що варіанти біткоїна очікують сповільнення протягом літнього періоду.

`Літа зазвичай є періодами низької волатильності, і інвестори починають займати позиції на підставі своїх упереджень,` - сказав менеджер по фьючерсам Bitfinex Jag Kooner.

Кунер зазначив, що волатильність біткоїна значно знизилася з середини квітня.

Дані з панелі керування даними також підтримують це, показуючи, що волатильність опціонів на біткоїн тривалості одного тижня, одного місяця та декількох місяців впала з 77% до менше ніж 60%.

Волатильність опціонів Ethereum також знизилася в подібній мірі, як і у біткоїна з середини квітня.

Бартош Липінський, головний виконавчий директор Cube.Exchange, розглядає зниження Ethereum як ознаку того, що інвестори чекають, коли коливання цін стихнуть, чекаючи, коли стане ясний статус Ethereum з точки зору регуляторів у США.

`Зазвичай, коли є невизначеність, інвестори стають більш консервативними, переходять у готівку і залишаються на боковій лінії, і мене б не здивувало, якби схожа ситуація стосувалася і Ethereum,` - сказав Липінський в заяві.

Липінський додав, що через невизначеність стосовно статусу Ethereum у США багато інвесторів чи залишаться на боковій лінії, чи шукатимуть можливості в інших місцях, поки ситуація не стане яснішою.

Однак Липінський попередив, що під час літніх місяців, коли обсяги угод низькі, волатильність може збільшуватися через різниці в ліквідності на ринку.

`Літні місяці можуть бути відносно тихим періодом, як часто стається на фондових ринках, але достатньо лише згадати 2017 рік, літо DeFi та останній великий биковий рух, щоб побачити наслідки низької ліквідності на відносно бикистські криптовалютні ринки,` - додав він.

* Це не інвестиційні поради.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть