Eфіріум zkrollup: zkSync партнерство з Alchemy

Eфіріум zkrollup: zkSync партнерство з Alchemy

Ефіріум zkrollup: zkSync оголошує крипто-партнерство з Alchemy

Вчора zkSync, відомий розробник zkrollup на блокчейні Ethereum, оголосив партнерство з крипто-платформою розробників Alchemy.

Ця новина приносить нові можливості крипто-екосистемі, розширюючи зв`язки layer-2 з рештою світу web3.

Тим часом колишній інженер zkSync вирішив запустити власний проект Sophon, гіперчейн, спрямований на сектор розваг, відкривши продаж серії валідаторських вузлів.

Давайте розглянемо всі подробиці нижче.

Суть усього того

  • Рішення zkRollup Ethereum приземлилося на платформу розробки Alchemy web3: прогрес для крипто-екосистеми zkSync
  • Колишній розробник zkSync створює свій власний гіперчейн Sophon: оголошено продаж вузлів

Вчора Matter Labs, компанія, що стоїть за розробками layer-2 zkSync zkrollup Ethereum, оголосила про інтеграцію з платформою розробки Alchemy.

Тепер високопропускний блокчейн другого рівня, який є першим ролап, здійснюється за допомогою EVM, гарантованого нульовими доказами, може бути легше використаний розробницькою спільнотою, розраховуючи на зручний та безпечний інструмент, такий як Alchemy.

Зокрема, на Alchemy розробники мають доступ до передових API, власних RPC, Supernode, Alchemy Signer для вбудованих облікових записів та багато іншого, все це в одній панелі інструментів.

Таким чином, професіонали галузі підштовхуються будувати нові блокчейн-додатки, маючи можливість полагоджувати такі продукти ефективно в мережі.

Одна з розблокованих функцій, що найближча до світу нетехнологічних користувачів, безперечно, це власний RPC, який дозволяє використовувати zkSync zkrollup через інший ендпоінт, відмінний від того, що пропонує MetaMask, часто перевантажений запитами.

Створивши приватний API ключ (та перейшовши до командного рядка), користувачі можуть використовувати масштабовану вторинну мережу Ethereum, відправляючи транзакції через другорядний ендпоінт.

Або ви можете скористатися Chainlist для цієї ж мети.

Приклад API-ключа, отриманого після створення додатка на Alchemy. Джерело: https://dashboard.alchemy.com/

Незабаром на Alchemy будуть розблоковані нові функції вдома zkSync, такі як тепер кран Sepolia, програма навчання розробника “collab merch”, присвячені операторам ланцюга.

Лише крок від запуску криптовалюти ZKS і припущений аеродроп, який буде присвячений користувачам ланцюга, zkSync відкриває двері до нової ери розвитку своєї екосистеми.

На основі zkSync з Alchemy розробники зможуть покладатися на надійну, масштабовану та точну інфраструктуру web3, забезпечуючи безшовний досвід розробки.

Інших криптовалютних новин з екосистеми zkSync стосовна відходу розробника “0xsebastiena” від команди Ethereum zkrollup для запуску власного особистого проекту.

Це Sophon, платформа розваг, яка пропонує себе як модульний ролап, який релізує технологію Hyperchain zkSync та стек ZK як робочу базу.

Фактично, це діє як ролап другого рівня, який працює у режимі validium, що означає, що він не зберігає дані транзакцій в основній мережі Ethereum (тому його вигідно використовувати), розроблений для настроювання для будь-якої високопродуктивної програми.

Його основними сферами застосування є геймінг, квитки NFT, штучний інтелект для користувача та інші розважальні сектори.

0xsebastiena представив проект своєму аудиторії 15 квітня, оголошуючи паралельно два партнерства з Beam Network та Aethir Cloud.

Проект недавно залучив $10 мільйонів венчурного капіталу через раунд, очоливши Paper Ventures та Maven11.

Всього 15 днів після введення Sophon було кинуто високий гранат, розпочавши публічний продаж інфраструктурних вузлів.

Будь-хто може вирішити придбати вузол, або краще кажучи токен ERC-721, який дає право на запуск самого вузла (або делегування його) на Sophon.

Вибір публічного продажу був зроблений через те, що засновник проекту має великий інтерес до світу криптовалют та може собі дозволити цей варіант, щоб децентралізувати свою мережу якомога більше.

Під час цієї фази ви зможете придбати вузол за ціною, встановленої референтним рівнем: коли виділення вузлів для цього конкретного рівня закінчується, ми переходимо до наступного слоту з вищою ціною, звісно: перший прийшов, перший обслужений.

Оператори вузлів очевидно отримають комісії від мережі Sopshon, а також стимул безпосередньо у наступному токені управління $SOPH (20% від загальної кількості), який буде видано протягом перших 36 місяців після запуску мейннету.

Вже зібрано понад 18,500 ETH у цьому публічному зборі коштів.

Уважно вивчайте ситуацію і робіть необхідні розрахунки з урахуванням витрат, які вам доведеться здійснити, щоб утримувати вузол в робочому стані, і економічні стимули, які ви отримаєте.

Певний користувач вказав, що цей продаж вузлів відображає тільки і виключно метод, який дозволяє команді проекту заробити гроші.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть