Прогноз для Біткойн: Торговельний Тиск та Підтримка

Прогноз для Біткойн: Торговельний Тиск та Підтримка

Біткойн може пройти `Трохи Більший Впадіння`, якщо показник, що діяв як підтримка, змінюється: Бенджамін Коуен

Широко відстежуваний аналітик Бенджамін Коуен попереджає, що Біткойн (BTC) може подешевшати після того, як флагманський криптовалютний актив впав до мінімуму, зафіксованого в лютому.

Коуен каже своїм 801 000 передплатникам на YouTube в новому відео, що Біткойн може зазнати більшого тиску вниз, якщо ціна впаде нижче 100-денної простої рухомої середньої (SMA).

«У найближчому майбутньому річ, на яку варто звернути увагу у відношенні до Біткойна, - це 100-денна рухома середня, оскільки саме тут ми зараз знаходимося. Ми щойно прочистили ці мінімуми [на рівні $60,000]. Отже, це те, на що варто звернути увагу.

100-денна SMA була певного роду підтримкою тут кілька разів... отже, якщо воли збираються тримати, я уявляю, що вони спробують утримати його тут...

Якщо вони цього не зроблять, то наступна область, на яку ви будете дивитися, - це ваша підтримка в ринку биків. І вона знаходиться вздовж $55,500 до $56,200. Так що це буде трохи більше впадіння».

Біткойн торгується за $57,943 на момент написання, що становить майже 22% від зазначеного рекордного максимуму, досягнутого 14 березня.

Стосовно того, чи ймовірно, що Біткойн досягне нового історичного максимуму раніше, ніж у попередніх циклах (пік зі зміщенням вліво) або ж подібно буде свідком нового історичного максимуму, як і в попередніх циклах (нормальний пік), Коуен каже,

«Є багато таких академічних обговорень між піком зі зміщенням вліво або нормальним піком...

що, якщо це тільки виявиться таким своєрідним середньоцикловим верхом, який просто відбувається трохи пізніше, тому що зниження ставок відбуваються трохи пізніше, ми трошки відбираємося і просто піднімаємося в наступному році після півріччя? Це абсолютно можливий варіант.

Якщо цього не відбудеться і ми просто зараз почнемо підніматися, то я б почав би вірити більше у ідею піка зі зміщенням вліво».

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть