Містичне забрання 1.75 Трільйона SHIB на Robinhood

Містичне забрання 1.75 Трільйона SHIB на Robinhood

1.75 Трільйона SHIB Містично Забрано на Robinhood З Ціною на Краю Прориву

Видатний блокчейн детектив Вейл Алерт, який відстежує великі криптовалютні перекази, розповів про те, що майже дві трильйона мем-монет Shiba Inu покинуло Robinhood на невідому гаманець.

На популярній інвестиційній платформі були забрані два вражаючі кусочки SHIB та виведені близько восьми годин тому. Тим часом, аналітик зазначив, що SHIB має позитивний прорив. У той же час, у квітні було спалено майже два мільярда SHIB, в основному внаслідок помилки. 1.75 трільйона SHIB придбано під час прориву монети

Вищезгаданий джерело поділилося тим, що за останні вісім годин жодний містичний гаманець -4D935 забрав два величезних куски, що містять по 875,000,000,000 SHIB кожен. Це 1.75 трільйона мем-монет SHIB в загальній кількості на суму $39.2 мільярдів на момент здійснення транзакцій.

🚨 875,000,000,000 #SHIB (19,666,682 USD) переказано з #Robinhood на невідомий гаманець

Тим часом, відомий трейдер і аналітик криптовалют Алі Мартінес опублікував у середу, що він помітив, як друга за розміром мем-монета SHIB утворює биковий прапор на щоденному торговельному графіку.

Він передбачає, що SHIB має намір зробити великий биковий прорив на рівень $0.000072323 і розміщує кілька замовлень на покупку на рівні ціни $0.000018343.

За останні 24 години SHIB вже спробував зробити стрибок більше ніж на 9%, досягнувши $0.00002314. Однак, наступний спад звів його до $0.000002182 - це 5.68% вниз. 1.6 мільярда SHIB спалено за минулий місяць, ось деталі

Згідно з недавнім твітом, опублікованим експлорером Shibburn, в квітні спільнота Shiba Inu вражаюче зменшила загальну обігову кількість SHIB, спаливши цілих 1,695,717,536 SHIB.

Це досягнення було досягнуто завдяки 204 транзакціям, які заблокували всі ці мем-монети в незатратних гаманцях блокчейну. Однак, Shibburn пояснив, що всі ці спалення були не зовсім звичайними. Всі ці токени були втрачені назавжди через те, що інвестори відправили їх на Адресу Контракту помилково.

Ці люди втратили свої інвестиції, підкреслив Shibburn у твіті, закликаючи криптоспільноту бути обережною та перевіряти адреси призначення перед здійсненням будь-яких транзакцій.

🔥🔥🔥 1,695,717,536 $SHIB токенів було спалено в квітні за 204 транзакції

Щодо свіжих щоденних спалень, протягом останніх 24 годин, армія SHIB не змогла утримати швидкість спалення SHIB в зеленому (-11.80%) зниженням, знищивши 2,027,495 мем-монет.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть