Ключова інфраструктура Wormhole для Web3 і крос-ланцюжкових операцій

Ключова інфраструктура Wormhole для Web3 і крос-ланцюжкових операцій

Як Wormhole стає ключовою інфраструктурою для росту Web3 та крос-ланцюжкових операцій

Wormhole один з найбільш використовуваних та відомих крос-ланцюжкових мостів. Хаб виявився стійким, незважаючи на один з найбільших вразливостей, втративши $321 млн у 2022 році. З того часу Wormhole розширив свої пари підключень та міжланцюжкові можливості.

Wormhole спрямовується на розробників знову

Розробники - це дефіцитний ресурс у просторі блокчейну. Найкращі можуть створити наступну хвилю успішних проектів. Wormhole і Borderless Capital пропонують гранти розробникам, які бажають створити крос-ланцюжкові функції та продукти.

Програма грантів відкрита для подання заявок зараз і розподілить загальну суму $50 млн у заблокованій ліквідності.

Wormhole має на меті побудувати простір, де кінцевий користувач може зручно переходити між будь-якими двома ланцюжками, без додаткових кроків або уваги. Крос-ланцюжкові токени та ідентифікатори також означають більше можливостей для абстрагування облікового запису, коли користувачу не потрібно створювати новий гаманець для кожного ланцюжка.

Wormhole представляє нативні крос-ланцюжкові токени

Безшовна технологія Wormhole означає, що тепер існують токени, які можуть існувати на кількох мережах, з безшовними переказами та заблокованою ліквідністю. Недавно сам Wormhole запустив свій токен W, доступний на деяких найбільш відомих мережах Web3.

Wormhole додає також нові токени з крос-ланцюжковими механізмами. Деякі з нещодавних додатків можуть переміщатися між Solana та Arbitrum, двома найбільш активними ланцюжками для децентралізованих додатків.

Активність Wormhole змінюється, але протокол показав приплив транзакцій в I кварталі 2024 року. За останні 90 днів Wormhole також пережив активні пригащення, з тисячами крос-ланцюжкових транзакцій кожен день. В базовому режимі Wormhole обробляє близько 2 тис. транзакцій, згідно з даними DappRadar.

Протокол зберіг високу довіру, особливо після підвищення безпеки для уникнення додаткових вразливостей. За 1 травня, міст Portal від Wormhole отримав більше депозитів, ніж виведень і підтримує розумний рівень базової активності. Wormhole часто використовується для перекладу різних крос-ланцюжкових версій стейблкоїнів, таких як USDT, USDC, BUSD та інших.

Wormhole пропонує стейкінг для нативного токена

Однією з причин підвищення активності є запуск токена W. Wormhole співпрацював з DappRadar для подальшого підвищення розповсюдження токена W. Покупці токенів W можуть ставити через DappRadar в спеціальній програмі та отримувати пасивний дохід.

Токен W торгується лише близько місяця і все ще перебуває на етапі початкового виявлення ціни. W досягла піку прямо після свого запуску, досягнувши максимумів у $1.54. З того часу вона впала до поточної ціни $0.64, торгуючись в біквейзі протягом останніх двох тижнів.

Після початкового ентузіазму, обсяги торгів токеном W залишаються близько $200 млн на день, з $1.2 млн ліквідності на кожний 2% спаду.

Після запуску токена W він також вдалося відстояти спад ринку, який стримав основні активи. W піднялася, тоді як Bitcoin (BTC) повзав до позначки в $60 000.

Токен W від Wormhole досяг мінімуму у $0.46 та продемонстрував свою здатність відскочити та визначити вищий діапазон цін.

Екстремальні передбачення показують, що W може підійти навіть до $3 в середньостроковій перспективі, оскільки більше покупців перенаправляються на новий актив.

Додатковий спад для W може поставити токен у зону накопичення, готуючи його до нових спроб торгівлі вище. Деякі передбачення розглядають W як майже завершену зі спадом після запуску. W була задумана як утилітарний токен в екосистемі.

Wormhole інвестує назад в крипто-простір

Wormhole є майданчиком для входження грошей та їхнього руху через крипто-простір. Сам проект має достатньо фінансування, зібравши $225 млн під час продажу токенів у IV кварталі 2023 року. Wormhole є одним з проектів, що відклав створення токену, здивувавши ринки пізнім, але дуже успішним ICO. Міст та платформа крос-ланцюжкових операцій існували протягом понад трьох років та є одними з перших проектів без токенів, які роздавали активи.

Зі свого боку Wormhole підтримав ще сім проектів, таких як Curvance, NodeKit, Synonym Finance, Omega, Oyl, Zoth та Mayan.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть