Нові гранти World Chain для інновацій у блокчейні

Нові гранти World Chain для інновацій у блокчейні

Основа:
Фонд Worldcoin запускає World Chain Grants для інновацій у галузі блокчейну

У квітні Фонд Worldcoin зробив кілька ключових кроків у галузі технологій блокчейну. Один з них - запуск хвилі 1 програми грантів для спільноти, в якій запрошуються нові проекти, які використовують блокчейн для сприяння соціальним цілям. Інший - створення World Chain, нової платформи блокчейну, яка акцентується на досяжність користувачів та зручність використання.

Всі будівельники World Chain, приєднуйтесь. Worldcoin (@worldcoin) 1 травня 2024 року

Фонд Worldcoin підвищує інновації за допомогою World Chain Grants

Обидва оголошення є значним кроком для Фонду Worldcoin, враховуючи його мету просування деструктивних технологій, які сприяють позитивним змінам у галузі блокчейну. Проте, одна унікальна нитка, яка проходить через обидва оголошення - це запуск нової категорії World Chain в рамках Програми Грантів для спільноти Фонду Worldcoin.

Категорія World Chain в рамках програми грантів для спільноти має на меті сприяти проектам, які сприятимуть розширенню та масштабованості World Chain та поліпшенню користувальницького досвіду для тих, хто на платформі. Деякі ключові області в цій категорії включають інновації та оновлення інфраструктури, цифрові рішення для цифрової ідентифікації, розширення екосистеми та випробування децентралізованого управління.

Ще одна важлива ціль в межах категорії World Chain - створення рішень та інфраструктури, які спрощують процес розробки, який проходять будівельники, працюючи з World Chain. Надання розробникам складного арсеналу необхідних інструментів та ресурсів спрямоване на стимулювання інновацій та розвитків в екосистемі World Chain і зменшення зусиль, необхідних для досягнення цих інновацій та росту.

Фонд Worldcoin шукає ініціативи спільноти для розширення екосистеми World Chain

World Chain також надає пріоритет цифровому ідентифікації. Проекти та дослідницькі зусилля, які фокусуються на розробці та поліпшенні World ID, не залишаться без фінансової підтримки. Фінансовий стимул сприятиме розвитку та поліпшенню World ID для підвищення доступності та ефективності для людей, які зможуть контролювати та комунікувати свою ідентичність до додатків, побудованих на World Chain.

Крім того, Фонд Worldcoin бажає, щоб World Chain розвивав екосистему. Вони шукають проекти чи події, здійснені спільнотою, які допоможуть представити World ID та World Chain усьому світу з метою забезпечення фінансування. Цей критерій спрямований на допомогу World Chain у входженні в нові області та залученні максимальної кількості людей до блокчейн-спільноти.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть