Нові перспективи для мемекоїнів у криптоспільноті

Нові перспективи для мемекоїнів у криптоспільноті

Засновник Tron стверджує, що мемекоїни тут, щоб залишитися з участю спільноти

Джастін Сан, засновник TRON, нещодавно підтвердив свою підтримку сектору мемекоїнів. За словами відомого підприємця, хоча мемекоїни виглядають неконвенційно, вони відображають потенціал спільноти в широкому криптовалютному ринку. Він сказав це на інтерв`ю на заході TOKEN2049. У своєму останньому пості в офіційному акаунті X, він також обговорює роль цих токенів у криптовалютній індустрії. Він головним чином посилається на Shiba Inu та Floki.

Мемекоїни можуть виглядати неконвенційно, але вони підкреслюють силу спільноти в криптовалюті. Побудова успішного проекту, незалежно від того, чи є він на мемах, потребує присвяченості.

Давайте подивимося, що принесе наступний биковий цикл! 👀

Джастін Сан Підтверджує Підтримку Мемекоїнів

За словами Сана, незважаючи на неконвенційний характер цих токенів, вони займають значне положення. Він вважає, що ці токени не зникнуть через їх вплив на загальний криптовалютний пейзаж. Сан розкрив, що відповідні токени потенційно відіграють важливу роль навіть у майбутніх бикових рунах. Підтримуючи свою аргументацію, він посилається на популярних особистостей, які їх підтримують.

Він зазначив, що знаменитості, такі як Ілон Маск, надають велику підтримку таким токенам, посилаючись на монету $DOGE. Тому, додав він, вони ймовірно будуть успішними у майбутньому. Його словами, ці речі включено до факторів, які поєднуються, щоб зміцнити позицію цих токенів.

Підприємець Сказав, Що Участь Спільноти Відіграє Велику Роль у Мані Мемекоїнів

Проте, він також підкреслив важливу точку, яка впливає на виступ мемекоїнів. За словами засновника Tron, роль спільноти визначальна у визначенні місця цих криптоактивів. Він додав, що це також залежить від рівня участі, яку показує криптоспільнота. Таким чином, більша участь спільноти ймовірно призведе до домінуючої позиції мемекоїнів.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть