Продаж довгострокових власників Bitcoin: аналіз ринку

Продаж довгострокових власників Bitcoin: аналіз ринку

Довгострокові власники Bitcoin завершили продаж своїх монет: аналітик

Здається, що власники Bitcoin HODLers завершили забирати прибуток з довгострокових монет після раннього ралі, який довів їх досить далеко у зелене, за словами популярного аналітика криптовалютного ринку.

У понеділок X пост, TXMCtrades заявив, що ринок `імовірно поглинув більшість постачальниць довгострокових тримачів, яких ми побачимо активованих під час цього пробігу.` Поведінка довгострокових власників Bitcoin

`Як у кожному циклі, стара постачальниць оживає на вершинах, щоб виплатити себе за роки витрат ризику`, – пояснив він. Як у кожному циклі, стара постачальниць оживає на вершинах, щоб виплатити себе за роки витрат ризику. Нас не збентежило те, що GBTC був 1/3 цього, це не змінює циклічний слід.

Когорта холдерів зазвичай накопичується в усі часи, окрім параболічних бичих пробігів. Їх роль – …

Загальна кількість монет, утримуваних довгостроковими власниками - монети, які не рухались протягом 155 днів або більше - стали постійно зростати між липнем 2022 року та січнем 2024 року.

Цей шаблон змінив напрям після запуску U.S. Bitcoin spot ETF, який привернув мільярди доларів на ринок, підвищивши ціну активу та стимулюючи HODLers зробити свій прибуток.

З того часу довгострокові власники продали 1,2 млн BTC, з яких приблизно третина продажів прийшла з швидкозростаючого Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Bitcoin ETF в основному складається з довгострокових власників BTC з нижчою витратною базою, на відміну від свіжих конкурентів, чиї перші покупці прибули цього січня.

«Те, що GBTC був 1/3 цього, це не змінює циклічний слід», - пояснив TXMC. «Когорта холдерів зазвичай накопичується в усі часи, окрім параболічних бичих пробігів». Чи Наближений Ведмідь Ринок?

Історичні дані показують, що постачання довгострокових утримувачів постійно збільшувалося протягом історії Bitcoin. Винятки включають періоди швидкого підйому цін на нові всесвітні рекорди для BTC, включаючи грудень 2013 року, кінець 2017 року та початок 2021 року.

TXMC вважає, що довгострокові власники не повернуться до впливової купівельно-продажної діяльності до «наступного циклічного вибуху».

Лідер аналітик Glassnode Джеймс Чек пояснив, що йому дивно, що Bitcoin досі не стягнувся принаймні на 20% зі своїх максимумів березня, незважаючи на продажі HODLer, які відбулися до цих пір.

«Ведмединий сценарій полягає в тому, що ми уже досягли вершини, і це виглядає правильно», - сказав він. «Биковий сценарій - ми поглинули повний бик, і ми не закінчили».

Як Чек, так і інші, включаючи Пітера Шіффа, попередили, що ведмединий ринок може офіційно розпочатися, якщо Bitcoin знову опускається нижче $58,000. Це середня витратна база для середньострокового тримача, який, ймовірно, швидко капітулює, якщо він бачить, що його інвестиції стають червоними.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть