Назва статті: Гра Gacha Grab з колекцією Ethereum NFT Azuki

Назва статті: Гра Gacha Grab з колекцією Ethereum NFT Azuki

Аніме-Монета запускає гру `Gacha Grab` з колекцією Ethereum NFT Azuki

Схоже на віртуальний ігровий автомат, натхненний японськими іграшковими автоматами Gachapon, `Gacha Grab` вимагає від гравців обертати диск для зароблення балів та призів, включаючи один із восьми цифрових Gachapons, кожен із власним рівнем винагороди. Кожен оберт у Gacha Grab коштує 100 кредитів та надає один збірний Gachapon.

Створений у співпраці з колекцією Azuki NFT на Ethereum, Gacha Grab дозволяє гравцям заробляти кредити за кожен Azuki, Elementals, або Beanz NFT, які вони володіють. Згідно з оголошенням AnimeCoin, учасники першого бонусного квесту у березні можуть отримати 100 бонусних кредитів.

Аніме-Монета вказує, що рідкість Gachapon поділяється на три рівні: Вихваляний, Великий, та Легендарний. Гравці можуть формувати `роти` з кількома володілими NFT, щоб збільшити свої винагороди, а також `підвищувати` свій профіль Azuki, щоб потенційно вигравати більше рідкісних NFT. GachaGrab - LIVE!

Почніть збирати gachapons, зареєструвавшись на https://t.co/RxxghGET8z.

Докладніше про те, як це працює, читайте нижче. pic.twitter.com/0czElJIz5L

Починаючи з 6 квітня, повідомила Фонд Аніме-Монети, буде подвоєний бустер кредитів, який триватиме два тижні. Гравці можуть переглядати своє положення у лідерстві Gacha Grab на дошці лідерів. Фонд попередив гравців, що Gachapons, отримані за допомогою NFT кредитів, пов`язані з NFT у питанні, і перейдуть до нового власника, якщо будуть продані.

Запущений у січні 2022 року компанією Chiru Labs з Лос-Анджелеса, Azuki - це колекція з 10 000 аніме-тематичних NFT на блокчейні Ethereum. Проект наразі має початкову ціну — тобто, початкову ціну на вторинному ринку — 4,9 ETH, або близько $14,550.

Заснований у березні консорціумом, до якого входять Фонд Arbitrum, Фонд Weeb3 та Chiru Labs, AnimeChain має на меті стати місцем призначенням для аніме-проектів. Він побудований за допомогою технології масштабування Ethereum від Arbitrum.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть