Неспроможність USDD: Аварійне відлиплення від пега

Неспроможність USDD: Аварійне відлиплення від пега

Імперія Джастіна Сана руйнується, оскільки USDD знову відлипся

Вже в п`ятий раз у своєму короткому існуванні децентралізована стейблкоін Джастіна Сана USDD відлипнувся. Монета, яка повинна залишатися ціною у долар через серію алгоритмічних механізмів, відхилилася на 3% від свого закріпленого за $ 1 пега, в даний час торгується за $ 0,97.

Відлиплення відбулося на тлі повідомлень, що інша сутність, на якій базується Джастін Сан, Poloniex, має проблеми з підтриманням пега для свого упакованого біткоіна (WBTC). Інша стейблкоін Джастіна Сана, TUSD, також бачив, як розірвався його пег, хоча лише трохи порівняно з проблемами, які виникають у WBTC на Poloniex або USDD.

Варто зазначити, що всі проекти Джастіна Сана останнім часом мають труднощі. HTX, криптобіржа під керівництвом Сана, не тільки спостерігає, що клієнти скаржаться на шахрайство, але також була замішана в брехні від Джастіна Сана щодо його особистого біткойн-запасу. Токен HTX, який був перебалансований і змінений без згоди клієнтів, побачив свою вартість впасти майже на 25% всього за декілька місяців.

Читати далі: Джастін Сан керував схемою прання грошей зі своєї американської квартири, стверджує SEC Ще проблеми для крипто-вундеркінда Джастіна Сана

Енігматичний крипто-мільярдер був у центрі численних конфліктів протягом років, від тверджень, що він винен у маніпулюванні ринком та прання грошей, до менш тривожних проблем, таких як його неспроможність скористатися своєю $ 28 мільйонів подорожжю в космос (тому що він не може або не хоче повернутися до Сполучених Штатів).

Сан, який колись був послом в СОТ для Гренади та має численні громадянства (включаючи Сент-Кітс і Невіс, Мальту та Китайську Народну Республіку), бачив, як його долі трохи зазнали реверсу з минулого року, коли він почав співпрацювати з Huobi (тепер HTX).

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть