Криптовалютні кити: вибірки статті по ADA, TON та ARB

Криптовалютні кити: вибірки статті по ADA, TON та ARB

Що купують криптовалютні кити для отримання прибутку у травні 2024 року

Ціна біткоїна (BTC) здійснює помірні рухи, незважаючи на зменшення, яке сталося наприкінці квітня. Таким чином, інституційні інвестори перейшли до накопичення альткоінов наразі, щоб скористатися потенційним буллраном, який може статися на криптовалютному ринку, коли підніметься BTC.

BeInCrypto проаналізував три токени, які зацікавили цих великих власників гаманців. Кардано (ADA) Кити Додають Більше ADA до своїх Власностей

Кардано помітно накопичується в руках китов з листопада 2023 року. Цей період активних покупок відзначив раптовий стрибок за останні кілька днів, коли транзакції на суму понад $100 000, які зазвичай пов`язані з транзакціями криптовалютних китів, стрімко зросли.

Хоча це не вплинуло на бичачий результат в ціновій дії, ціна Кардано безсумнівно може скористатися від збільшеного інтересу з боку китів. Незважаючи на те, що ці великі власники гаманців становлять менше 10% обігового попиту, їх внесок у щоденний обсяг є надзвичайно важливим.

Отже, криптовалютні кити, які нахиляються до ADA, можуть виявитися перемогою для альткоіну.

Докладніше: Як купити Кардано (ADA) і все, що вам потрібно знати Транзакції Кітів Кардано. Джерело: Santiment Тонкойн (TON) Приєднується до Топових Криптовалютних Активів

Тонкойн нещодавно увійшов до топ-десятки і перевершив такі проекти, як Шиба Inu і Кардано, ставши дев`ятим за розміром криптовалютою у світі. Причиною цього ралі стало повідомлення у березні, що Telegram розглядає можливе першоступнення (IPO).

В результаті кити втрутилися, щоб скористатися можливим ралі, накопичуючи TON. Це можна помітити у зростанні транзакцій на суму більше $100 000 і транзакцій на суму більше $1 мільйон.

За останні два місяці ціна Тонкойну відзначила ралі у 238% від $2,14 до $7,24 на своїй максимальній точці. Однак альткоїн впав до рівня $5,35, оскільки ринок охолоджується з моменту останнього ралі.

Докладніше: Що таке монети Телеграм-бота? Транзакції Кітів Тонкойн. Джерело: Santiment Арбітрум (ARB) Кити спрямовуються на прибуток

Незважаючи на те, що ціна Arbitrum спостерігала корекції протягом майже двох місяців зараз, власники великих гаманців наповнюються ARB. Хоча це може бути спробою уникнути подальшого зниження ціни, криптовалютні кити, здається, шукають правильну нагоду для продажу.

Очікування ралі після зменшення BTC було одним з найбільших підтягуючих факторів активного накопичення криптовалютних китів. Однак криптовалютні кити також можуть сподіватися отримати прибуток через майбутню розблокування токенів 16 травня. Понад 3,5% обігового попиту на загальну суму близько $100 мільйонів буде виведено на ринок.

Ця подія ймовірно вплине на ринок негативно. Отже, криптовалютні кити можуть спробувати продати до розблокування токенів, щоб максимізувати свій прибуток.

Докладніше: Прогноз ціни Арбітрум (ARB) 2024/2025/2035 Транзакції Кітів Арбітрум. Джерело: Santiment

У останні кілька тижнів транзакції на суму більше $100 000 і $1 мільйон були стабільно високими. Це накопичення може запобігти падінню ціни Arbitrum нижче $1,00.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть