Стаття: Невдача мем-монет Runes: лише 0,5% успішних проектів

Стаття: Невдача мем-монет Runes: лише 0,5% успішних проектів

Менше 0,5% токенів Runes були успішними, підкреслює аналітик.

З моменту запуску Runes, менше 0,5% мем-монет, створених за допомогою цього протоколу, були `успішними`. Гіріба, криптоаналітик в бразильській дослідницькій компанії Paradigma Education, поділився, що лише 77 мем-монет із понад 20 000 запущених токенів мають понад 500 власників.

Гіріба описує, що двома найпоширенішими способами отримання мем-монет Runes є отримання їх через airdrop для володарів незамінних токенів (NFT), або виробництво їх за моделлю `чесного запуску`, доступного для всіх зацікавлених.

  • У другій категорії трейдери можуть знайти мем-тікери за низькою ціною, і все залежить від комісій за Bitcoin. Наприклад, SATOSHI NAKAMOTO: 1 монета коштувала $300, а наступного дня ціна піднялась до $900. Сьогодні їх торгують за $270,` пояснив Гіріба.

Тим не менше, лише 46 чесно запущених токенів здобули понад 500 власників, що становить всього 0,2% з 20 000 токенів, використаних у дослідженні. Найуспішніші мем-монети цієї групи - `SATOSHI NAKAMOTO` і `FEHU`, які мають понад $100 мільйонів ринкової капіталізації та були першими двома чесно запущеними токенами, що використовують протокол Runes.

Runes

Runes - новий стандарт для функціонального токена в екосистемі Bitcoin, створений Кейсі Родармором, розробником за протоколом Ордіналс. Він застосувався в перший блок після зменшення нагороди за блок у Біткоіні, що відбулося у першу годину 20 квітня.

Аналітик Paradigma також відслідкував токени, що розповсюджувались по власникам NFT, ідентифікувавши 31 з них. Крім того, Гіріба підкреслив, що після оголошення знімка для airdrop ціни на ці зібрання NFT значно знизилися.

  • Додавши до цього фактично запущені мем-монети та роздавані токени для попередніх колекцій NFT перед Runes, існує лише 77 токенів з понад 500 власників серед понад 20 000 проектів. Це ~ 0,4% від загальної кількості, проаналізованої.

Незважаючи на очевидний невдачу протоколу Runes, Гіріба вказує на те, що цей протокол лише трохи старше одного тижня, і бракує інфраструктури та трейдерів. Після того, як централізовані біржі включать ці активи і збільшують їх обсяг через ліквідність та кращі інтерфейси, кількість токенів з понад 500 власників може змінитися.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть