Новини Neo: огляд тижня 22-28 квітня

Новини Neo: огляд тижня 22-28 квітня

Новини Neo: огляд тижня – 22 квітня – 28 квітня

Загальні Оновлення

Neo запустила тестову мережу Neo X Beta TestNet, яка додала новий набір можливостей у рамках продовження роботи над запуском MainNet. Остання ітерація включає можливості управління мульти-вузловими системами, а також покращений, двонапрямковий міст між Neo N3 та Neo X. Тестова мережа Neo X Beta також має покращення у сфері управління, допомагаючи краще визначити використання єдиного власного активу мережі, GAS. На відміну від моделі подвійного токена NEO/GAS Neo N3, Neo X використовуватиме GAS як токен управління та утиліти.

Neo Global Development та дослідники R3E Network випустили академічну статтю, в якій обговорюється нова протокол постачальника випадкових чисел для блокчейнів, що базуються на керуванні BFT, таких як Neo N3 та Neo X. Вивчення буде представлене Джиммі Ліао, основним автором наукової статті та основним розробником блокчейну Neo. Ліао представить вивчення на 54-й щорічній міжнародній конференції IEEE/IFIP з надійних систем та мереж у Брісбені, Австралія.

Neo провела Twitter Space під назвою Unveiling Neo X: Dive into the Beta Version, в якій взяли участь Гіл Сперб Мачадо та Майкл Бучер з AxLabs/Bane Labs, основний розробник Neo Анна Шалева з Neo SPCC, основний розробник Neo Джиммі Ліао з R3E, та Ху Шили з NGD. Простір був модерований Адела, менеджер спільноти Фонду Neo. Під час обговорення говорилося про введення нових основних розробників Neo, огляд функцій бічного ланцюга Neo X EVM (наприклад, міст, проти-MEV), винагороди за управління на Neo X та інше.

Neo спонсує хакатон AI x Crypto, організований BeWater, спільнотою будівельників, відомою своєю системою управління для кампаній відкритої інновації. Хакатон має загальний призовий фонд у розмірі 60 000 доларів США, розподілений на п`ять категорій. Neo внесла додатковий приз у розмірі 2 000 доларів за трек Bounty, з умовою, що проекти повинні бути розгорнуті на Neo X TestNet.

Колекція невзаємозамінних предметів у вигляді футболок від компанії ITEM Systems з Paris Blockchain Week 2024 стала доступною на GhostMarket. На заході стенд Neo дав відвідувачам можливість взяти участь у творчому процесі персоналізації футболки з інтегрованим NFI. Учасники виявили свій художній талант, налаштувавши футболку фарбовими маркерами, а потім надали онлайн-характеристики, такі як фото та ім`я художника.

Пропозиція проекту GrantShares для NDEX, платформи генерації та розподілу токенів NEP-17, була висунута на голосування і отримала чотири голоси за. Чотири учасника ще не проголосували.

Neobox додав нову гру, 3702, на сторінку аркади свого інтерфейсу користувача, схожого на DropBox, а також додав редактор документів для створення файлів Word або PDF. Крім того, Neobox запустив кампанію спільноти TaskOn для винагороди користувачів, які допомагають покращити їх залучення в соціальних мережах та зв`язках.

Pixudi інтегрував підтримку для swipelux, сервісу з придбання фіатних карткових пакетів за допомогою кредитної картки.

Meme2Earn випустила запис свого каміну спільноти березня 2024, у якому йшлося про завершення щомісячної кампанії Zealy, причини команди використання Zealy замість TaskOn для спільнотних кампаній та інше.

Carrot Swap анонсував майбутній розподіл NFT для користувачів, які взяли участь у його кампанії TestNet та отримали роль на сервері Discord Carrot Swap. Carrot Swap – це обмін на підставі AMM без покладення на депозити, який будується на бічному ланцюзі Neo X EVM. НФТ спочатку будуть розгорнуті на Neo X TestNet, а пізніше на MainNet після його введення в дію.

Flamingo випустила запис свого лагунного спільноти березня 2024, у якому йшлося про оновлення OrderBook v2, оптимізацію витрат GAS, причини необхідності зменшення плати за GAS для виклику угод Neo, маркетингові ініціативи та інше. Крім того, Flamingo поділилася статистикою про топ-пули за обсягом торгів на 16 тиждень 2024 року, зафіксувавши 6,11 мільйона доларів США обсягу для FLP-FLM-bNEO, 2,03 мільйона для FLP-bNEO-fWBTC та 2,01 мільйона для FLP-bNEO-fUSDT.

NNT Огляд

NNT представив Епізод 62 Подкасту Smart Economy з Роулендом Граусом, директором управління продуктами та розвитку в Agoric, платформі для узгодження використання блокчейнів. У цьому випуску обговорюються спеціалізована платформа розумних контрактів Agoric для розробників JavaScript, міжланцюжкова взаємодія у межах та поза Cosmos Interchain, як MetaMask використовував інструментарій JavaScript Agoric для Snaps, візія Agoric для стейблкоїнів та їх інтеграція в екосистему та інше.

Редактори NNT організували простори Crypto Coffee та Blockchain Beer №16 на Подкасті Smart Economy Podcast X. У цьому обговорювалася зміна наративу Web3 з плином часу, зростання значущості EVM щорічно, вивчені уроки зі змін наративу Neo протягом років, підтверджений запуск Neo X у планах на III/IV квартал та як функції поза EVM можуть покращити EVM.

Neo завершила роботу над своєю стандартом винагород за NFT, призначеним як NEP-24. Стандарт описує розширення до розумних контрактів NFT NEP-11, які дозволяють розголошувати винагороди, які будуть виконуватися при повторному продажу активу. Стандарт описує використання нового методу, royaltyInfo, який контракти NFT можуть додавати та використовувати для вказівки одного чи декількох отримувачів винагороди.

Neo поділилася коротким відео, яке підсвічує досвід на місці на нещодавньому фестивалі Web3, що відбувся в Гонконзі.

Подкаст Smart Economy був показаний в серії кліпів Stand With Crypto Founder Spotlight, в якій обговорюється підприємницький досвід, інноваційні бізнеси, які можуть забезпечити блокчейн, криптовалюта та web3.

Події

30 квітня: Meme2Earn проводить спільне вогнище на офіційному Discord сервері.

30 квітня: Flamingo проводить спільну лагуну на офіційному Discord сервері.

3 травня: Редактори NNT проводять CC & BB #17 на офіційному акаунті The Smart Economy Podcast.

Лістинг Токенів

NEO додано до постійних ф’ючерсних контрактів на біржі Kraken Pro.

Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol
🚀 Terra Luna Classic сжигает 726 млн USTC из Anchor Protocol! Сообщество одобрило предложение 12135. После решения суда по банкротству TFL, ожидаются новые сжигания LUNC и USTC. #криптоновости #AnchorProtocol
Просмотреть